Vikariat Pricing Specialist

Vikariat Pricing Specialist

MediaMarkt är Europas ledande konsumentelektronik och har verksamhet i Sverige sedan 2006. Tillsammans med 28 varuhus och onlinekanal är MediaMarkts vision att bli den mest föredragna elektronikhandlaren i Sverige. Vårt huvudkontor i Stockholm - Stocksund är en servicefunktion för våra varuhus och onlineaffärer.

Nu söker vi en kollega till Inköpsavdelningen! (föräldravikariat om ca 12 månader)

Gillar du elektronik och har ett intresse för både siffror, system och människor? Bra, då har vi tjänsten för dig!

Arbetsbeskrivning

Tjänsten som Pricing Specialist på MediaMarkt innebär att du kommer vara en del av ett team där du kommer att få en nyckelroll i bolagets arbete med prissättning med en direkt påverkan på bolagets resultat. Som Pricing Specialist kommer du att säkerställa, utvärdera och utmana nuvarande prisstrategi och prisregler. Med grund i ditt intresse för siffror och system lyfter du analyser och kommunicerar slutsatser till vår ledning med hjälp av din kommunikativa förmåga. Du kommer vara en viktig del i flera av bolagets avdelningar och ha många kontaktytor internt. Rollen är dynamisk och ger stort utrymme för egna initiativ med det gemensamma målet att optimera resultaträkningen.
  • Kontroll av att priser ligger i linje med gällande strategi
  • Bistå med beslutsfattande underlag, i form av rapporter och analyser, till Ledningen och inköpsorganisationen.
  • Säkerställa prisregler i vårt ERPsystem.
  • Vara behjälplig med andra uppgifter vid frånvaro på avdelning i förbindelse med semester etc.
Du kommer ingå i ett team om tre stycken och rapporterar till Procurement Director.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som Pricing Specialist på MediaMarkt ser vi att du som person är analytisk, driven och noggrann och med ett stort intresse av ERPsystem och Excel. Du har en universitetsexamen inom företags- eller nationalekonomi alternativt arbetslivserfarenhet som kan anses likvärdig. Vi ser det som starkt meriterande om du har erfarenhet inom statistik eller Business Controlling och du drivs av att arbeta affärsnära.
  • Erfarenhet och intresse för ERPsystem.
  • God kommersiell förståelse.
  • Mycket goda kunskaper i Excel.
  • Kommunikativ med stort eget driv
  • Noggrann
Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?

Som Pricing Specialist hos oss får du en utmanande tjänst med stor utvecklingspotential. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikmarknaden. Du blir en del av en företagskultur som präglas av vår värdegrund där respekt och kundfokus är centrala delar och du kommer arbeta på vårt huvudkontor i Stockholm, Stocksund.

Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Är du intresserad?

Tjänsten är ett föräldravikariat om ca 12 månader. Start är omgående med respekt för eventuellt uppsägningstid. Skicka in din ansökan på både svenska och engelska snarast, dock senast, 2021-04-18. Observera att intervjuer sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För frågor eller funderingar vänligen kontakta Maria Fröjdh, Head of Pricing, frojdh@mediamarkt.se

alt Onur Dogay, Procurement Director, dogay@mediamarkt.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Vikariat
Hemsida http://www.mediamarkt.se
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag är vi 28 varuhus med en växande E-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden.
MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?