Project Manager

Project Manager

Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, ett i Stockholm och ett i Göteborg. Idag är vi 28 varuhus samt en växande Online-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden. Vårt huvudkontor i Stockholm - Stocksund, är en servicefunktion till våra varuhus.

Vår kollega på Store Concept- avdelningen ska efter snart 12 år på MediaMarkt gå vidare mot nya utmaningar och vi söker därför en ny kollega till vårt team.

Arbetsbeskrivning

Som Project Manager ansvarar du för att skapa förutsättningar för att projekten bedrivs på ett sätt som ger rätt kvalitet inom givna ramar för koncept, kostnad och tidsplan. Du kommer att arbeta med att ta fram koncept för produktpresentationer och skyltmaterial, planera och genomföra mindre ombyggnadsprojekt i varuhusen, planera och genomföra större nyöppningsprojekt samt hantera specialprojekt som t.ex. elektroniska prisskyltar och in-store media.

Andra arbetsuppgifter kan vara.
  • Att organisera, samordna och administrera projekt mot uppsatta projektplaner och mål.
  • Att upprätta och följa upp budget.
  • Att upprätta lägesrapporter och prognoser.
  • Att hantera varuhusbeställningar av skyltmaterial och POS-material.
Vem är du?

Du är drivande, prestigelös och proaktiv i ditt arbetssätt. Vi förutsätter att du är bra på att vara tydlig och kommunikativ och därmed skapar förtroende i organisationen. Du är initiativrik och vågar ta egna beslut när så krävs. Du är självgående, utåtriktad och noggrann i allt du gör. Målinriktad med förmågan att få saker gjorda är en viktig egenskap i rollen. Du gillar att arbeta med deadlines och har inga problem att arbeta efter ett ibland pressat tidsschema. Vi söker en person som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem.

I tjänsten behöver du vara flexibel då det förekommer resdagar samt projektuppdrag på annat ort under perioder.

Dina kvalifikationer

Du har en projektledarutbildning och eller erfarenhet från projektarbete sedan tidigare. Tidigare erfarenhet från detaljhandeln är givetvis meriterande men är inget krav.

Vi ser att du har flytande svenska och engelska i tal och skrift samt goda kunskaper i Microsoft Office.

Erfarenhet i Adobe InDesign/Illustrator/Photoshop och AutoCadLT/Archicad är meriterande.

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?

Som Project Manager på MediaMarkt får du anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikmarknaden. Du blir en del av en företagskultur som präglas av vår värdegrund där respekt och kundfokus är centrala delar. Frihet under ansvar, flexibel arbetstid samt härliga kollegor är bara några av sakerna vi erbjuder.

Är du intresserad?

Tjänsten omfattar heltid och är en tillsvidareanställning, med sex månaders provanställning initialt. Tillträdesdag är snarast, enligt överenskommelse. Vi vill ha din ansökan snarast möjligt, dock senast 20 oktober, 2019. Observera att intervjuer och urval sker fortlöpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Frågor och funderingar?

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta: Maria-Pia Karlestedt, Head of Construction, Expansion & Store Concept Karlestedt@mediamarkt.se
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mediamarkt.se
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag är vi 28 varuhus med en växande E-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden.
MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?