Produktadministratör

Produktadministratör

Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag är vi 28 varuhus med en växande E-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden. Vårt huvudkontor i Stockholm - Stocksund, är en servicefunktion till våra varuhus.

Vi söker nu en noggrann och självgående medarbetare till vår inköpsorganisation och Tillbehörsteamet.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Masterdata/ Produktadministratör behandlar du data som är grunden för hanteringen av våra produkter och leverantörer. Du kommer att arbeta med processer rörande listning av nya produkter, ändringar samt utfasning av produkter. Du ansvarar också för uppläggning och beskrivning av produkter till vår E-handel. Du kommer främst att arbeta nära produktcheferna inom området Accessories. I ditt dagliga arbete kommer du även att arbeta i diverse interna system men även i Relex och SAP.

Vem är du?

För att lyckas i rollen bör du ha erfarenhet från lättare inköps- och försäljningsrelaterade uppgifter inom detaljhandeln. För att trivas bör du ha sinne för siffror, ordning och reda samt ha god prioriteringsförmåga. Då du kommer ha många kontaktytor, såväl personliga som via mail och telefon samt möten rörande t.ex. leverantörsupplägg, omorganisering av produkter och nya myndighetskrav så trivs du i miljöer där du möter nya människor och problem. Du arbetar lösningsorienterat och söker själv aktivt efter information och fakta. Du tycker om att samarbeta med andra men har inget problem att arbeta självständigt och räds inte att driva på framåt för att komma till avslut.

Vi förutsätter att du behärskar Office-paketet väl och framförallt Excel. Erfarenhet från Business Objects, Relex och eller Photoshop är meriterande.

Du har en avslutad gymnasieutbildning och hanterar både svenska och engelska väl i både tal och skrift.

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?

Som Masterdata/ Produktadministratör du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikmarknaden. Du blir en del av en företagskultur som präglas av vår värdegrund där respekt och kundfokus är centrala delar. Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Är du intresserad?

Tjänsten är en heltid tillsvidareanställning, med initialt sex månaders provanställning. Tillträdesdag är enligt överenskommelse med respekt för eventuell uppsägningstid. Vi vill ha din ansökan snarast möjligt, dock senast 16 februari. Observera att intervjuer sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Funderingar?

För frågor om tjänsten kontakta Tim Gumpel, Senior Category Manager Accessories. gumpel@mediamarkt.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Administration, Assistent, Koordinator, Försäljning, Säljsupport, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mediamarkt.se
Sista ansökningsdag 16 feb 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag är vi 28 varuhus med en växande E-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden.
MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?