Pricing Analyst

Pricing Analyst

Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag är vi 27 varuhus med en växande E-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden. Det är med stor glädje vi också öppnar varuhus 28, Täby Centrum 27 september.
Vårt huvudkontor i Stockholm - Stocksund, är en servicefunktion till våra varuhus.

Vi söker nu en Pricing Analyst med bra sifferminne och drivkraft för affären till vårt huvudkontor i Stocksund.

Arbetsbeskrivning
Gillar du elektronik och har ett intresse för både siffror och människor? Bra, då har vi tjänsten för dig!
Tjänsten som Pricing Analyst på MediaMarkt innebär att du kommer vara en del av ett team där du kommer att få en nyckelroll i bolagets arbete med prissättning med en direkt påverkan på bolagets resultat. Som Pricing Analyst kommer du aktivt analysera, utvärdera och utmana nuvarande prisstrategi. Med grund i ditt intresse för siffror lyfter du analyser och slutsatser till vår ledning med hjälp av din kommunikativa förmåga. Du kommer vara en viktig del i flera av bolagets avdelningar och ha många kontaktytor internt. Rollen är dynamisk och ger stort utrymme för egna initiativ med det gemensamma målet att optimera resultaträkningen.
Du kommer ingå i ett team på två stycken medarbetare och rapporterar till Pricing Manager.

Vem är du?
För att lyckas i rollen som Pricing Analyst på MediaMarkt ser vi att du som person är analytisk, driven och noggrann. Du har en universitetsexamen inom företags- eller nationalekonomi alternativt arbetslivserfarenhet som kan anses likvärdig. Vi ser det som starkt meriterande om du har erfarenhet inom statistik eller Business Controlling och du drivs av att arbeta affärsnära.

Dina kunskaper:
  • Hög analytisk förmåga.
  • God kommersiell förståelse.
  • Mycket goda kunskaper i Excel.
  • Kommunikativ med stort eget driv.
  • Kunskaper inom VBA och/eller Qlik Sense är meriterande.
Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?
Vill du arbeta i ett mindre och effektivt team med mycket eget ansvar samt god stämning och högt till tak?
Då kommer du att känna dig som hemma i teamet och i rollen. Vi ser det som naturligt att ge våra medarbetare möjligheten att utvecklas i rollen och chansen till vidareutveckling är stor.
Du kommer till en organisation som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.

Är du intresserad?
Tjänsten är en heltid tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning initialt. Start är omgående med respekt för eventuell uppsägningstid.
Ansök gärna idag men senast 7 oktober 2018, notera att urval sker fortlöpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Frågor eller funderingar?
Vänligen kontakta Ann Korzonek, Pricing Manager, korzonek@mediamarkt.se.
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.mediamarkt.se
Sista ansökningsdag 7 okt (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus. Idag är vi 27 varuhus och en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden. Det är med glädje vi nu fortsätter att expandera då vi öpnnar varuhus 28 till hösten i Täby Centrum.
Vårt huvudkontor i Stockholm- Stocksund är en servicefunktion till våra varuhus.

MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?