Löneadministratör

Löneadministratör

Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, ett i Stockholm och ett i Göteborg. Idag är vi 28 varuhus samt har en växande Online-handel. Vi är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden med en årlig omsättning på ca 5 miljarder. MediaMarkt Sverige tillhör Media-Saturn koncernen som är Europas största hemelektronik kedja.

Är du en serviceinriktad och lösningsorienterad person som vill jobba med hela löneprocessen?

Då vår kollega skall gå vidare i arbetslivet söker vi nu en ersättare som gillar att arbeta i högt tempo, kan vara flexibel och älskar att jobba med lön!

Arbetsuppgifter

Löneavdelningen består av fem personer som hanterar löner för totalt 30 bolag och ca 1600 anställda. Som löneadministratör kommer du självständigt, tillsammans med teamet, att ansvara för hela löneprocessen för ca 9 bolag med ungefär 500 anställda, både tjänstemän och kollektivanställda. I dina arbetsuppgifter ingår hela lönekedjan såsom löne- och semesterberäkningar, kontroller, utredningar, intyg, reseräkningar samt semester- och årsskifteshantering.

En viktig del i denna tjänst är att supportera varuhus- och administrativa chefer med din kompetens i olika frågeställningar kring lön, avtal och system.

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare kunskaper inom löneadministration, och det är meriterande om du har arbetat i Agda PS. Vi ser också att du har generellt goda IT-kunskaper och stort intresse för lönesystem. Vidare är det önskvärt att du är van vid att arbeta med olika kollektivavtal, och detaljhandelns kollektivavtal ses som meriterande.

Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och du förstår och kan göra dig förstådd på engelska då det emellanåt ingår utländska kontakter.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som gillar att arbeta i ett högt tempo, kan vara flexibel i ditt arbete och har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är givetvis noggrann och kvalitetsmedveten med ett strukturerat arbetssätt. Då rollen inkluderar många kontakter behöver du ha lätt för att kommunicera både skriftligen och muntligen, vara hjälpsam och ha förmåga att leverera god service på hög nivå. Självfallet hanterar du information och frågeställningar inom lön med hög integritet och gott omdöme.

Vad kan Media Markt erbjuda dig?

Som löneadministratör på MediaMarkt får du anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikmarknaden. Du blir en del av en företagskultur som präglas av vår värdegrund där respekt och kundfokus är centrala delar och kommer arbeta i ett team med högt i tak och mycket samarbete.

Är du intresserad?

Tjänsten omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning initialt med start enligt överenskommelse.

Vi önskar din ansökan snarast möjligt, dock senast 18 december 2019. Observera att intervjuer och urval sker fortlöpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Frågor?

Var vänligen kontakta Lönechef, Rebecka Alfredsson alfredsson@mediamarkt.se.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.mediamarkt.se
Sista ansökningsdag 18 dec 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag är vi 28 varuhus med en växande E-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden.
MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?