Inköpsassistent IT/Entertainment

Inköpsassistent IT/Entertainment

MediaMarkt är Europas ledande konsumentelektronik och har verksamhet i Sverige sedan 2006. Tillsammans med 28 varuhus och onlinekanal är MediaMarkts vision att bli den mest föredragna elektronikhandlaren i Sverige. Vårt huvudkontor i Stockholm - Stocksund är en servicefunktion för våra varuhus och onlineaffärer.

Nu söker vi en Inköpsassistent inom IT & Entertainment

Vår inköpsavdelning fortsätter att utvecklas och vi har den senaste tiden stärkt upp med flera inköpsassistenter.

Arbetsbeskrivning

I rollen som inköpsassistent är du behjälplig med strategier, sortiment, inköp, marknadsföring, försäljning och lager för produktområdet du är inom. Du kommer att vara med och förhandla avtal med partners samt genomföra hela inköpsprocessen tillsammans med en produktchef. Vidare kommer du säkra upp bra logistikflöden, arbeta med uppföljning och driva innovationer och utveckling. I rollen på inköpsavdelningen arbetar du också nära våra varuhus och men kommer framförallt ha ett nära samarbete med produktcheferna inom ditt team.

Du rapporterar till Senior Category Manager IT & Entertainment.

Vem är du?

Vi söker dig som är en affärsmässig och förtroendeingivande medarbetare som precis börjat din karriär inom inköp. Vi ser dock att du måste kunna och älska retail och alltid sätta kunden och affären i fokus. Vi ser att du har relevant eftergymnasial utbildning från möjligtvis ekonomi eller liknande. Det är meriterande om du har erfarenhet inom inköp, försäljning och marknadsföring och goda kontakter inom branschen. Vi ser också att du har hög kunskap inom Excel. Såväl svenska som engelska behärskar du obehindrat och kunskaper i tyska ser vi som meriterande. I tjänsten ingår resor, främst inom Sverige, ca 3-4 dagar per månad.

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?

Som inköpsassistent hos oss får du en utmanande tjänst med stor utvecklingspotential. För rätt person med rätt inställning och attityd kan steget mot Produktchef finnas. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikmarknaden. Du blir en del av en företagskultur som präglas av vår värdegrund där respekt och kundfokus är centrala delar och du kommer arbeta på vårt huvudkontor i Stockholm, Stocksund.

Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Är du intresserad?

Tjänsten är på heltid tillsvidare med 6 månaders provanställning initialt. Start är omgående med respekt för eventuellt uppsägningstid. Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2021-01-31. Observera att intervjuer sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För frågor eller funderingar vänligen kontakta Jimmy Bengtsson, Senior Category Manager IT & Entertainment, bengtssonji@mediamarkt.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare, Administration, Assistent, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.mediamarkt.se
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag är vi 28 varuhus med en växande E-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden.
MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?