Claims Specialist

Claims Specialist

Vi söker nu en Claims Specialist för att stötta personalen i våra varuhus, kundtjänst samt vårt lager gällande transportskador och returer.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna innebär att du kommer:
  • Ta emot ärenden dagligen via OSC (Oracle Service Cloud) och mail.
  • Hantera och följa upp skador som uppstått vid frakt till både kunder och varuhus från E-handel.
  • Utbilda och supportera service- och lagerpersonal i varuhus samt våra kundtjänstmedarbetare.
  • Optimera interna processflöden.
  • Delta i olika logistikprojekt.
  • Ha daglig kontakt med kundtjänst, lager, samt våra olika logistikpartners.
  • Hantera kundreturer och produkter som skadats på vårt lager.
  • Sammanställa faktureringsunderlag för godkända ärenden.
  • Vara ansvarig för olika lagersaldon och stämma av dem kontinuerligt
Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Stockholm, Stocksund och du ingår i Logistikteamet. Du kommer att rapportera till Head of Supply Chain & Logistics.

Vem är du?

För att lyckas i denna roll krävs det att du är driven, utåtriktad, självgående och ser utanför ramarna. Du har starkt kundfokus i allt du gör och när du arbetar är du strukturerad och noggrann. Du har goda kunskaper i Svenska och Engelska, i både tal och skrift.

Erfarenhet från liknande roll alternativt kundtjänst-service-lager är starkt meriterande. Tjänsten kan innebära resor till vårt lager samt även några av våra varuhus.

Vad kan Media Markt erbjuda dig?

Som Claims Specialist på MediaMarkt får du anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikmarknaden. Du blir en del av en företagskultur som präglas av vår värdegrund där respekt och kundfokus är centrala delar.

Är du intresserad?

Tjänsten omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning initialt med start enligt överenskommelse.

Vi önskar din ansökan snarast möjligt, dock senast 19 januari 2020. Observera att intervjuer och urval sker fortlöpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Frågor?

Var vänligen kontakta Lönechef, Michael Rylander rylanderm@mediamarkt.se.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Lager, Administration & Ledning, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mediamarkt.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag är vi 28 varuhus med en växande E-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden.
MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?