CRM Specialist

CRM Specialist

Är du MediaMarkts nästa CRM Specialist?

I rollen som CRM specialist ingår du i ett team om tre personer och tillsammans utvecklar vi kommunikationen till befintliga kunder med ambitionen att ge rätt kommunikation till rätt kund vid rätt tillfälle. Fokus är att utveckla och bygga långsiktiga och lönsamma kundrelationer. För dig som är analytisk, initiativtagande och handlingskraftig finns stora möjligheter att utvecklas på MediaMarkt. Du har en självgående roll men har även ett nära samarbete med andra team i företaget på nationell och internationell nivå. Tjänsten är placerad på vår marknadsavdelning och du rapporterar till CRM Manager.

Arbetsuppgifter
 • Planera, genomföra och optimera CRM-aktiviteter i våra marknadsföringskanaler med fokus på att utveckla och aktivera relationen med våra befintliga och nya kunder.
 • Skapa Marketing Automation i kampanjsystem och e-postsystem.
 • Skapa kampanjflöden och målgruppsurval så att rätt kund får rätt kommunikation i rätt kanal vid rätt tillfälle.
 • Ansvara för uppdatering av innehåll gällande programkommunikation och kampanjer i alla kanaler (både print och digitalt).
 • Ta fram relevant innehåll till olika kommunikationskanaler och kampanjer.
 • Kontinuerligt testa olika kampanjflöden med innehåll och urval.
 • Arbeta analytiskt med att följa upp kampanjer samt kreativt komma med förslag på nya typer av aktiviteter.
 • Medverka i CRM relaterade strategiska utvecklingsprojekt
Utbildning, erfarenheter och personliga egenskaper
 • Eftergymnasial utbildning inom relevant område är meriterande
 • Vi söker dig med 1-3 års erfarenhet av kampanjhantering med kundprogram/lojalitetskoncept eller i en roll inom digital riktad kommunikation till slutkonsument.
 • Du har erfarenhet av att jobba med marknadsföring via olika kanaler (e-post, SMS och ADR) och är van att ta fram anpassat innehåll till olika målgrupper
 • Det är meriterande med erfarenhet av e-handel och konverteringsoptimering.
 • Vi jobbar i en internationell miljö och därför är det viktigt att du behärskar flytande svenska och engelska i tal och skrift.
Som person har du en analytisk förmåga som gör att du kan utvärdera ditt arbete och se var fokus bör ligga. Du är nyfiken och tar initiativ till förbättring och utveckling. Tjänsten innebär kommunikation med många olika personer vilket du känner dig bekväm med. Du är bra på att driva ditt arbete självständigt framåt. Vidare fokuserar du på kvalitet och är noggrann i ditt arbete.

Vi erbjuder dig en spännande roll i ett team fyllt med glädje och engagemang. Vår arbetsmiljö präglas av öppenhet och kreativitet med eget ansvar.

Är du intresserad?

Tjänsten är en heltid tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning enligt avtal. Tillträdesdag enligt överenskommelse. Vi vill ha din ansökan snarast möjligt, dock senast 1mars 2020.

Observera att intervjuer och urval sker fortlöpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så vänta inte, skicka din ansökan redan idag.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta: Mikael Malmström, CRM Manager malmstromm@mediamarkt.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll CRM, Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mediamarkt.se
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag är vi 28 varuhus med en växande E-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden.
MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?