CRM Campaign Coordinator

CRM Campaign Coordinator

Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, ett i Stockholm och ett i Göteborg. Idag är vi 28 varuhus samt en växande online-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden. Vårt huvudkontor i Stockholm - Stocksund, är en servicefunktion till våra varuhus.

Vill du bidra till att rätt kund får rätt kommunikation i rätt kanal vid rätt tillfälle? Då kan du vara MediaMarkts nästa CRM Campaign Coordinator.
Vi förstärker vårt team med en CRM Campaign Coordinator som fokuserar på att utveckla och bygga långsiktiga och lönsamma kundrelationer. Du har en självgående roll men har även ett nära samarbete med andra team i företaget både på nationell och internationell nivå. Tjänsten är placerad på vår marknadsavdelning och du rapporterar till CRM Manager.

Arbetsuppgifter:
 • Planera och genomföra CRM-aktiviteter i olika marknadsföringskanaler med fokus på att utveckla och aktivera relationen med våra befintliga och nya kunder.
 • Skapa automatiserade kommunikationsprogram i kampanjsystem och e-postsystem.
 • Skapa kampanjflöden och målgruppsurval så att rätt kund får rätt kommunikation i rätt kanal vid rätt tillfälle.
 • Ansvara för uppdatering av innehåll gällande programkommunikation och kampanjer i alla kanaler (både print och digitalt).
 • Ta fram relevant innehåll till olika kommunikationskanaler och kampanjer.
 • Kontinuerligt testa olika kampanjflöden med innehåll och urval.
 • Arbeta analytiskt med att följa upp kampanjer samt komma med förslag på nya typer av kampanjer.
 • Medverka i CRM relaterade utvecklingsprojekt.
Vem är du?
 • Högskoleutbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet.
 • Vi söker dig med något års erfarenhet av kampanjhantering med kundprogram/lojalitetskoncept eller i en roll inom digital riktad kommunikation till slutkonsument.
 • Du är en duktig skribent och brinner för att skapa rätt innehåll till rätt målgrupp.
 • Du har erfarenhet av att jobba med marknadsföring via olika kanaler (e-post, SMS och ADR) och är van att ta fram anpassat innehåll till olika målgrupper.
 • Du har erfarenhet av att jobba i ett epost-verktyg.
 • Det är meriterande med erfarenhet av e-handel och konverteringsoptimering.
 • Vi jobbar i en internationell miljö och därför är det viktigt att du behärskar flytande svenska och engelska i tal och skrift.
Egenskaper:
 • Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och målinriktad.
 • Du är nyfiken och självgående och serviceinriktad och strävar efter att ständigt utvecklas i din yrkesroll.
 • Du är samtidigt en teamplayer som har ett stort intresse av samarbete med andra avdelningar och kollegor samt jobbar mot uppsatta mål.
Vi erbjuder dig en spännande roll i ett team fyllt med glädje och engagemang. Vår arbetsmiljö präglas av öppenhet och kreativitet med stort eget ansvar.

Är du intresserad?
Tjänsten omfattar heltid och är en tillsvidareanställning, med sex månaders provanställning initialt. Tillträdesdag är snarast, enligt överenskommelse. Vi vill ha din ansökan snarast möjligt, dock senast 31 januari 2019.
Observera att intervjuer och urval sker fortlöpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Frågor och funderingar?
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta: Kirsi Lindblom, CRM Manager på lindblomki@mediamarkt.se.
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator, Marknadsundersökning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mediamarkt.se
Sista ansökningsdag 31 jan (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag är vi 28 varuhus med en växande E-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden.
MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?