Ekonomiassistent till MediaMarkt

Ekonomiassistent till MediaMarkt

Om kunden:

Det första MediaMarkt-varuhuset öppnades 1979 i München. Redan då samlades all möjlig hemelektronik på ett och samma ställe med visionen om att både kunder och anställda skulle känna sig hemma. År 2006 öppnades de två första varuhusen i Sverige med målet att kunna erbjuda kunderna ett stort sortiment av märkesprodukter till marknadsledande priser. Idag är de en av Sveriges största hemelektronikkedjor med 28 varuhus och en växande e-handel.

Om rollen:

Vi söker nu en ekonomiassistent till Bonus controlling avdelningen på MediaMarkt. Du kommer tillhöra en avdelning som idag består av fyra personer där en person inom kort ska vara föräldraledig. Vi söker en person till ett föräldravikariat på ca 1 år med start så snart som möjligt.

Du jobbar i en bred roll där många kontakter med andra avdelningar och leverantörer förekommer. Du jobbar även mycket med rapportering och sammanställningar kring, avvikelser, utfall och utsatta mål.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:
  • Avstämning och reglering av de marknadsföringsstöd som varuhusen förhandlat med leverantörer
  • Att sammanställa, kontrollera och reglera de marginalstöd som förhandlats av inköpsavdelningen
  • Kontinuerlig uppföljning av arbetet och månadsbokslut
  • Rapportering till varuhusen och till controlling avdelningen
  • Att hålla en öppen och nära dialog med varuhusen och inköpsavdelningen
Kvalifikationer:

För att trivas i denna roll söker vi dig som är strukturerad, ser lösningar istället för problem och trivs i en snabbfotad organisation. Du pratar och skriver engelska och svenska flytande och är kommunikativ då mycket arbete sker via telefon och mail. Du har mycket goda kunskaper i Excel samt är snabblärd i nya system och program. Du har också en prestigelös inställning där du drivs av gruppens resultat.

Vi ser gärna att du som minst har en gymnasieutbildning inom ekonomi med ett par års relevant erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Meriterande:
  • Vidareutbildning inom ekonomi
  • Erfarenhet av SAP eller WWS
Arbetstider, Tillträde, omfattning

Arbetstiderna är kontorstider med möjlighet till flex. Tjänsten är på heltid, 100% och man utgår ifrån en 40 timmars arbetsvecka. Detta är en direktrekrytering där man blir anställd av MediaMarkt på ett föräldravikariat som beräknas pågå i ca ett år. Frågor om uppdraget besvaras av Alisha Baig på alisha.baig@hero.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Hero specialiserar oss på personaluthyrning och rekrytering i Stockholm. Bolaget växte fram genom viljan att ta vara på erfarenhet från branschen och att samtidigt bidra i ett större samhällsperspektiv. Det har vi uppnått genom att alltid jobba med hjärtat. För oss betyder det att vi aldrig tummar på kvalitet, att vi är personliga och att vi alltid strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Det betyder också att vi är ärliga mot kandidater, konsulter, kunder och oss själva. Det visar sig dagligen vara det roligaste och mest lyckade sättet till framgångsrika samarbeten.