Servicerådgivare

Servicerådgivare

Om rollen

Vi söker en duktig Servicesäljare till vår bilverkstad där den centrala uppgiften innebär att arbeta med service, kundbemötande och rådgivning. I arbetsuppgifterna ingår att ta hand om kundbokningar såsom service och reparation samt att stötta upp på reservdelssidan. I arbetsrollen ingår även att boka och planera jobb till mekanikerna samt hantera betalning från våra kunder. Du kommer att arbeta med varumärket Kia vilket förpliktigar service och kvalitet av högsta klass.

Din profil

Vi behöver en Servicesäljare som har kunskap/stort intresse om bilar. Vi ser gärna att du har erfarenhet från service och försäljningsinriktade yrken där du visat prov på god social förmåga och leverans gentemot kund och att du motiveras av att skapa goda relationer och att samarbeta med andra. Dokumenterad erfarenhet som Servicesäljare/rådgivare från bilbranschen anses som meriterande. Ett krav är vana att arbeta med telefon och dator som arbetsredskap.

Din personlighet värderas också högt då arbetet innebär att vara företagets ansikte utåt. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god känsla för service och att du har inställningen att alltid se lösningar. Du ska vara strukturerad med bra ordningssinne och kunna hantera hög stressnivå.

B-körkort är ett krav och du måste behärska både det svenska och engelska språket i tal och skrift.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag i en region med goda förutsättningar. Du kommer att ingå i ett team där vi ställer upp för varandra. Hos oss får du tryggheten med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöljigheter. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning med fast lön.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 aug 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.