Fleet Manager till Hector Rail i Stockholm

Fleet Manager till Hector Rail i Stockholm

Hector Rail söker nu en Fleet Mananger för lok till deras kontor i Stockholm.

Har du flerårig erfarenhet inom fordonsunderhåll av lok och letar nu efter nya utmaningar? Inspireras du av att få vara med och utveckla rutiner i en dynamisk företagskultur med höga ambitioner? Sök då till denna tjänst som Fleet Manager inom lok till Hector Rail. Vi intervjuar löpande så sök tjänsten idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Att arbeta hos Hector Rail innebär ett omväxlande arbete på ett spännande och snabbväxande företag med starka ägare. På Hector Rail används ett öppet och samarbetsvilligt arbetssätt med korta beslutsvägar i ett bolag som värnar om sina medarbetare

I rollen som Fleet Manager ansvarar du för dina tilldelade lok-serier där du driver utveckling och förvaltning parallellt. Du kommer ha möjlighet att påverka och ge förslag på lösningar, som även uppmuntras i den tillåtande företagskulturen och se konkreta resultat av ditt arbete.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Fleet Manager kommer du:
  • Vara kontaktpersonen internt och externt för allt som handlar om loken inom ditt ansvarsområde
  • Ansvara för fordonens underhållsplaner, dokumentation och avvikelsehantering
  • Följa upp driftstatistik, uppdatera underhållssystem och planera för större underhåll
  • Ansvara för kontakt och löpande dialog med leverantörer och verkstäder
  • Sköta uppföljning och avvikelsehantering och ta fram analyser om felorsaker som har rapporterats
  • Ha budgetansvar och fakturering av verkstadsfakturor
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Hector Rail har sina lokaler i Danderyd och tjänsten planeras starta omgående. Rollen är på heltid och visst resande förekommer. Du arbetar nära övriga Fleet Managers och har ett tätt samarbete internt. Du rapporterar till Fordonschefen som också är placerad i Danderyd.

VEM ÄR DU?

För den här tjänsten tror vi att du har flerårig erfarenhet av fordonsunderhåll från järnvägsbranschen, specifik kunskap om tågunderhåll är ett måste då den kompetensen behövs i bolaget. Du har en teknisk högskoleexamen eller motsvarande arbetslivserfarenhet och är van att läsa tågritningar och arbeta operativt med underhållsplaner. Eftersom du arbetar självständigt och har ett stort eget ansvar är det viktigt att du har god förståelse och ett intresse för ekonomi samt logistik och är en analytisk person. Rollen innebär viss administration så goda kunskaper i Excel samt tidigare erfarenhet av fakturering är bra att ha med sig. Du bör också kunna kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska.

Som person ser vi att du har ett stort tågintresse och inspireras av att få vara med och utveckla underhållsrutiner i en dynamisk företagskultur med höga ambitioner. I kontakt med leverantörer är du både kommunikativ och professionell och därför en tydlig kravställare. Du har också en hög integritet i din arbetsroll, god samarbetsförmåga och en vilja att vara med och utveckla bolaget såväl som branschen.

Låter det här som en roll för dig? Välkommen med din ansökan!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Therese Goldring
Telefon 070 145 54 51
Område Danderyd
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Transport & Logistik, Transport, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 7 feb 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech