Teknisk support till expanderande företag

Teknisk support till expanderande företag

GA Lindberg SealTech expanderar nu kraftigt och söker en Teknisk support att bli en del av vårt team. Vi är ett framåtsträvande företag där vi hjälps åt och tillsammans är vi ett vinnande lag. Ditt ansvar blir att supporta våra kunder och leverantörer som finns både i Sverige och utomlands, en väldigt viktig roll för oss. Är du den vi söker?

Dina arbetsuppgifter blir att ge teknisk rådgivning till våra kunder. Du är tekniskt lagd och finner det tillfredställande att lösa problem och stötta kunderna i diverse frågor. Du kommer även följa upp leveranser och ha kontinuerlig kontakt med leverantörer, hur du bemöter människor är väsentligt för hur du kommer lyckas i din roll hos oss.

I denna roll är det viktigt att du har goda kunskaper i engelska då vi arbetar med utländska leverantörer. Har du produktkännedom kring tätningar eller plaster så är det meriterande, men inget krav. Kanske har du längre arbetslivserfarenhet, eller är nyexaminerad ingenjör? I båda fallen lägger vi stor vikt på din persona, att du är en bra kollega som är självdriven och lätt att samarbeta med.

Ansökan: I denna rekrytering samarbetar vi med Renegade Rekrytering. Ansöker gör du via annonsen. Har du frågor är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Moa Ekerhed på 0709 955 668 alternativt moa@renegaderekrytering.se, men observera att ansökningar inte tas emot via mail.

G A Lindberg-bolagen har verkat över 70 år på den svenska marknaden och har den stabilitet och kunskap som få kan leva upp till. G A Lindberg Sealtech AB är ett företag i företagsgruppen Indutrade
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av RENEGADE REKRYTERING
Sista ansökningsdag 6 apr (12 dagar kvar)