Erfaren innesäljare till expansivt bolag!

Erfaren innesäljare till expansivt bolag!

Vi söker just nu en innesäljare som vill jobba med en ny och stark produkt inom offentlig upphandling.
Vi letar efter dig som drivs av att nå mål, har erfarenhet av telefonförsäljning samt vill komma till ett bolag som är stolt över sin produkt!
Urval sker löpande, så sök dirket!

Dina arbetsuppgifter

Som innesäljare hos vår kund kommer du sälja en unik produkt som är relativt ny på marknaden.
Produkten är ett system som hjälper företag att få koll på upphandlingar som de bör lämna anbud på. Som säljare kommer du ingå i ett drivet team om 5 personer. Du kontaktar kunder (ofta inom bygg/industi) via telefon och mejl för att berätta om hur denna lösningen kan gynna deras verksamhet.

Du kommer även hålla i utbildnignar, demos och följa upp samarbeten med dina kunder.

Detta är en tjänst för dig som drivs av att nå mål, har ett öga för bra affärer samt vill komma in på ett företag brinner för deras produkt.

Din profil

Som innesäljare ser vi gärna att du är tävlingsinriktad, disciplinerad och kan ta ansvar över ditt eget arbete samt innehar en väldigt hög social kompetens. Det är också viktigt att du har ett brinnande intresse för försäljning samt tycker om att arbeta mot uppsatta mål. Eftersom försäljningen sker på telefon ser vi att du ska vara bekväm med datorer och behärska det svenska språket i tal & skrift.

Skallkrav;
  • Svenska i tal och skrift
  • Dokumenterad erfarenhet av försäljning B2B
  • Intresse för försäljning
Meriterande;
  • Tidigare arbetat med offentlig upphandling
  • Inblick i byggbranschen
Villkor

Ort: Stocksund/ Danderyd
Start: enligt ök.
Lön: Fast + rörlig
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 dec 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett svenskt företag som tillhandahåller kunskap och system för den digitala inköpsprocessen. De erbjuder systemstöd för inköpsanalys, e-upphandling och e-handel i offentlig sektor. Enligt deras användare är deras system lätta att lära sig och enkla att använda. Deras system utvecklas kontinuerligt i samråd med deras kunder som är experter inom upphandling och inköp. Tillsammans med deras kunder bidrar de till en bättre upphandling för att möjliggöra den goda affären.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.