Säljande fysioterapeut till innovativt Medtech-bolag

Säljande fysioterapeut till innovativt Medtech-bolag

Är du sjukgymnast eller arbetsterapeut med försäljningserfarenhet? Brinner du för att hjälpa människor till något bättre? Då kan du vara just den som vi letar efter!

Rollen erbjuder en spännande och stor del i ett innovativt och snabbt växande Medtech-bolag. Du kommer att bli en viktig del av ett team med goda möjligheter till utveckling.

Exoneural Network hjälper personer med funktionella variationer till ett bättre liv genom unika lösningar och hjälpmedel. Idag tillverkar och säljer Exoneural Network produkten EXOPULSE Mollii, som med elektroterapi ökar rörligheten och lindrar smärta för personer med hjärnskador och ryggmärgsskador, såsom stroke, CP och MS eller smärtsyndrom. Exoneural Network vill bidra till ett samhälle där alla människor har möjlighet att nå sin fulla potential och kan delta fullt ut i samhället.

Positionen:

Exoneural Network vill nu stärka sitt team med en ny klinisk säljare.

Du kommer att arbeta med ett unikt hjälpmedel för barn och vuxna med skador eller sjukdomar i det centrala nervsystemet. Positionen är delad där en del av din tid spenderas på kundtjänst till både slutkunder och distributörer runt om i världen. Den andra delen av tiden kommer du att jobba aktivt med försäljning mot kunder, både privat och kommunalt (kommun/landsting), till exempel hjälpmedelscentral, rehabiliteringscenter, sjukhus och patientföreningar.

Du kommer att arbeta självständigt och är ansvarig för att nå uppsatta mål. Du kommer att ingå i ett team med korta beslutsvägar där interaktion står i centrum. Exoneural Network har sitt huvudkontor i Stockholm, - Danderyd och du rapporterar direkt till försäljningschef. Arbetet sker till stor del från kontoret, så det är nödvändigt att du bor i Stockholm.

Din profil:

  • Du är en legitimerad sjukgymnast / arbetsterapeut med klinisk erfarenhet av rehabilitering och intresse för försäljning.
  • Du är flexibel och tycker om att arbeta i en organisation med snabba beslut och du tar gärna nya möjligheter och uppgifter.
  • Du har bra kommunikationsförmåga.
  • Du har förmågan att ta egna initiativ.
  • Du är professionell i dina handlingar gentemot kunden och har förmågan att skapa och utveckla långsiktiga relationer med människor på olika nivåer.
  • Du är grundlig, strukturerad och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.
  • Du har god kunskap inom IT i allmänhet och i Excel- och CRM-system specifikt.
  • Du är empatisk och brinner för att hjälpa människor med skada / sjukdom till ett bättre liv.
Rollen kommer också att omfatta resor inom Sverige och möjligen utomlands.

Känns det här attraktivt? Är det dig vi beskriver? Vill du ta nästa steg som klinisk försäljare på Exoneural Network?

Om du vill ha mer information är du välkommen att kontakta Global Sales Director, Kristoffer Birkedahl på Kristoffer.birkedahl@exopulse.com

Ansökningar behandlas löpande
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Sjukgymnastik & Rehab
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://exopulse.com
Sista ansökningsdag 1 jan 2021 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Exoneural Network och EXOPULSE Mollii-dräkt på www.Exopulse.com