Vi söker kundservicemedarbetare till Stockholm

Vi söker kundservicemedarbetare till Stockholm

Varje dag arbetar vi efter våra värdeord: omtanke, handlingskraft och nytänkande. Vi ser nya möjligheter i det vi åtar oss och vill att våra medarbetare växer med sina arbetsuppgifter. För oss är det viktigt att skapa gemenskap och känna glädje varje dag vi går till jobbet.

Nu söker vi dig som vill jobba som kundservicemedarbetare till vårt kontor i Stockholm. Om du har erfarenhet av kundservice och har en vilja till att göra skillnad för kunder som du möter så är den här tjänsten ett utmärkt tillfälle.

Dina arbetsuppgifter

Att arbeta med kundservice hos oss innebär att du kommer fylla dina dagar med intressanta kontakter via mail och telefon med våra kunder. De kommer behöva din vägledning inom områden såsom allmänna försäkringsfrågor, offertförfaranden och Euro Accidents egna produkter och villkor.

Att arbeta med kundservice hos oss innebär att du kommer få hantera såväl enkla och snabbt avklarade frågor till mer avancerade och djupgående utredningar. Du kommer även att vara en viktig informationsvägledare till våra kunder med att förse dem med vad för tjänster vi kan erbjuda som du ser passar kunden. Vidare arbetar du löpande med administrativa uppgifter i våra försäkringssystem, du är ett bollplank för våra försäljningschefer samt ser till så att alla våra kunders önskemål tas hand om på ett så bra sätt som möjligt.

Dina kvalifikationer och egenskaper

Du har en känsla och förmåga för att hitta rätt kommunikation till kunden du möter. Du bidrar med energi på din arbetsplats och är nyfiken på att lära dig mer om saker som hamnar på ditt bord.

Vi ser det som en fördel om du har tidigare erfarenhet av kundservicearbete men din personlighet och inställning till arbetet är primärt. Vi ser det som viktigt att du kan tala och skriva svenska obehindrat och får gärna ha goda kunskaper i MS Office.

Tjänsten kommer inledas med gedigen introduktion för att kunna ge dig alla de förutsättningar som behövs för att du ska landa in rätt hos oss. En del utav introduktionen kommer att ske på vårt kontor i Växjö, där Euro Accident kan hjälpa dig med övernattningsmöjligheter.

Vi har en god sammanhållning och ser det som viktigt att bidra med kunskap till varandra varje dag.

Vårt erbjudande

Vi har ett stort fokus på medarbetarnas hälsa och välmående och strävar efter att du ska kunna få, och välja, en sund balans mellan arbete och privatliv.

Utöver pension och försäkring innehåller vårt omfattande förmånspaket bland annat ett generöst friskvårdsbidrag, träning på arbetstid, hälsoscreening, sjukvårdsförsäkring och samtalsstöd för privata och arbetsrelaterade problem.

Sedan 2016 är Euro Accident certifierade som en utmärkt arbetsplats av Great Place to Work. Vi har som långsiktigt mål att bli listade som en av Sveriges bästa arbetsplatser och gör kontinuerligt mätningar för att kunna förbättra våra insatser som arbetsgivare

För mer information om oss, besök gärna vår hemsida euroaccident.se.

Din ansökan

Skicka in din ansökan så snart som möjligt, eftersom vi träffar och intervjuar kandidater till tjänsten löpande. Vi vill dock ha din ansökan senast den 20 april 2021.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Vi ser gärna att du kan påbörja anställning så snart som möjligt.
Om Euro Accident

Euro Accident är ett svenskt livförsäkringsbolag med 1,5 miljard kronor i årlig premievolym, 350 000 försäkrade fördelade på 35 000 företag och 240 medarbetare på kontor i Göteborg, Köpenhamn, Malmö, Oslo, Stockholm, Växjö och Örnsköldsvik.

Med visionen om en trygg och frisk värld bidrar Euro Accidents försäkringar till att nordiska företag har hållbara medarbetare som kan arbeta och hantera sin tillvaro. Euro Accidents försäkringar distribueras av försäkringsförmedlare och partners till företag och deras medarbetare. Läs gärna mer på euroaccident.se.
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Euro Accident Livförsäkring AB
Hemsida https://www.euroaccident.se/
Sista ansökningsdag 20 maj 2021 (35 dagar kvar)