Gruppchef till nytt team på Euro Accident

Gruppchef till nytt team på Euro Accident

Till vår avdelning Skador sjukvård söker vi nu en gruppchef för att starta och leda ett helt nytt team, Verksamhetsutveckling, som ska skapa de bästa förutsättningarna för vår verksamhet.

Om avdelningen Skador sjukvård
Skador sjukvård består av drygt 80 medarbetare, mestadels sjuksköterskor och skadehandläggare och vår gemensamma uppgift är att ta hand om de drygt 140 000 kunderna som har vår sjukvårdsförsäkring. Vi är en stor organisation, tempot är högt och utvecklingen går snabbt. Vi finns i Örnsköldsvik, Stockholm och Växjö.

Våra ambitioner är höga och det finns ett stort behöv av att öka vår leveransförmåga. Syftet med nya teamet är att vi i verksamheten vill uppnå:
  • Tydligare ansvar och bättre kravställning
  • Snabbare och skarpare beslutsvägar
  • Öka vår genomförandekraft för utveckling
  • Frigöra tid för ledare att utveckla och coacha medarbetare
  • Höja och säkerställa kompetensen hos våra medarbetare
Gruppchefen sitter i ledningsgruppen för Skador sjukvård och rapporterar till Verksamhetschefen.

Vad vi erbjuder
Som chef för vårt nya team får du en mycket viktig roll och en unik möjlighet att utveckla både dig själv och vår verksamhet. I din roll kommer du att ha en stor påverkan på vår fortsatta framgång. Du kommer att arbeta med de aktiviteter som vi internt på Skador sjukvård väljer att prioritera.

Du och ditt team har ett brett ansvarsområde där gemensamma nämnaren är att möjliggöra och säkerställa att våra ledare kan fokusera på sina medarbetare så att medarbetarna i sin tur får bästa möjliga förutsättningar att skapa magiska kundupplevelser.

Inom ditt teams ansvarsområde finns inledningsvis nedanstående, fler kan tillkomma:
  • Schemaläggning och bemanningsplanering
  • Utbildning och kompetens
  • Telefoni och annan teknik
  • Ständig utveckling
Du har initialt personalansvar för två medarbetare vilket högst troligt kommer att utökas utifrån hur verksamheten utvecklas. Ditt ansvar omfattar att på bästa möjliga sätt säkerställa en hög leverans inom de områden och aktiviteter som prioriteras att genomföras. Du kommer att arbeta både strategiskt och operativt vilket innebär många interna kontakter, särskilt ledningsgruppen för Skador sjukvård.

Då det är ett nytt team så finns det inga tydliga ramar ännu, det kommer bli ett av dina uppdrag att sätta upp en struktur som är enkel, smart och effektiv.

Vem vi söker
För att kunna leverera i rollen behöver du vara självgående, ansvarstagande och ha en förmåga att ha hög genomförandekraft med högsta kvalitetstänk. Du arbetar strukturerat, har lätt för att samarbeta, tänker proaktivt och är kommunikativ.

Det är en fördel om du har någon erfarenhet av att leda andra, men det är inget krav då det är du som person som gör skillnad.

Som person är du positiv, kund- och affärsinriktad samt flexibel och förändringsbenägen. Som ledare är du en förebild, värderingsstyrd, tydlig, motiverande och tillgänglig för dina medarbetare. Du agerar förtroendeingivande och stöttande genom att delegera och utveckla ditt team.

Din anställningsform och din arbetsplats
Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Du är placerad på något av våra kontor i Stockholm, Växjö eller Örnsköldsvik.

Tycker du att detta låter intressant?
Då är du varmt välkommen med din ansökan senast den 8:e oktober 2022. Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail med anledning av GDPR. Vi arbetar med kompetensbaserad rekryteringsprocess och kan komma att tillämpa arbetspsykologiska tester under processen.

Om du har några frågor eller funderingar kring tjänsten så kontakta rekryterande chef Mathias Norderstål på 0730-48 10 52 alt mathias.norderstal@euroaccident.com
Om Euro Accident

Euro Accident är ett svenskt livförsäkringsbolag med 1,7 miljard kronor i årlig premievolym och ca 350 medarbetare på kontor i Göteborg, Köpenhamn, Malmö, Oslo, Stockholm, Växjö och Örnsköldsvik.

Med visionen om en trygg och frisk värld bidrar Euro Accidents försäkringar till att nordiska företag har hållbara medarbetare som kan arbeta och hantera sin tillvaro. Euro Accidents försäkringar distribueras av försäkringsförmedlare och partners till företag och deras medarbetare. Läs gärna mer på euroaccident.se.
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.euroaccident.se/
Sista ansökningsdag 8 okt 2022 (4 dagar kvar)