Euro Accident växer och söker fler engagerade skadereglerare

Euro Accident växer och söker fler engagerade skadereglerare

Euro Accident är ett nytänkande företag i försäkringsbranschen som fortsätter att växa och utvecklas. Vi behöver fler kompetenta och drivna medarbetare som tar oss framåt på vår fortsatta framgångsresa. Kanske är det dig vi söker nu?

Euro Accident har länge legat långt fram bland våra konkurrenter i vårdutbud och digitala tjänster. Nu söker vi fler medarbetare till vårt team som hanterar vår sjukvårdsförsäkring PrivatAccess. Vårt mål med Sjukvårdsförsäkring PrivatAccess är att leverera marknadens bästa omhändertagande med ett konkurrenskraftigt erbjudande. Det gör vi genom integrerade digitala och analoga tjänster som gör patientresan till en modell för samhället.

Dina arbetsuppgifter och om teamet
Som skadereglerare för vår Sjukvårdsförsäkring PrivatAccess reglerar och arbetar du med försäkringsmedicinska och skadetekniska bedömningar av ärenden och anspråk utifrån försäkringsvillkor, rutiner och riktlinjer. Du ingår i ett team av 8 medarbetare som tillsammans arbetar för att våra kunder ska uppleva en positiv kontakt med oss och en smidig och ansvarsfull skadereglering. I dina arbetsuppgifter ingår även kontakter med våra försäkrade, förmedlare och samarbetspartners via telefon och mail.

För oss är det viktigt att vara en attraktiv arbetsplats och vi vill självklart också att du är med och bidrar aktivt i kvalitets- och förbättringsarbetet på avdelningen för att skapa en väl fungerande verksamhet med hög kompetens och hållbara medarbetare.

Vem är du?
Vi söker dig som är engagerad och drivs av att hjälpa våra kunder. Du har lätt för att sätta dig in i kundens situation och förstår vikten av god service och goda relationer. Rollen kräver att du är självgående, lösningsorienterad samt har ett strukturerat arbetssätt. Du har också god förmåga att uttrycka dig väl på svenska både i tal och skrift och är van vid att anpassa din kommunikation efter kundens behov. Självklart är du skicklig när det kommer till administration och en van Office-användare.

Du har troligen tidigare arbetslivserfarenhet från service, administration eller vård- och omsorg. Om du har en bakgrund inom försäkringsbranschen och skadereglering är det meriterande.

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper samt engagemang för tjänsten.

Vi erbjuder dig
Gemenskapen varje dag med kollegorna och en genuin företagskultur präglad av omtanke, handlingskraft och nytänkande är det som gör att vi trivs, har kul och mår bra på jobbet.

Vi har ett stort fokus på medarbetarnas hälsa och välmående och strävar efter att du ska kunna få, och välja, en sund balans mellan arbete och privatliv. Utöver pension och försäkring innehåller vårt omfattande förmånspaket bland annat ett generöst friskvårdsbidrag, träning på arbetstid, hälsoscreening, sjukvårdsförsäkring och samtalsstöd för privata och arbetsrelaterade problem.

Låter detta intressant?
Då vill vi veta mer om dig, så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Sista ansökningsdatum är den 15 oktober. Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail med anledning av GDPR. Vi arbetar med en kompetensbaserad rekryteringsprocess och kan komma att tillämpa arbetspsykologiska tester under processen.

Start: enligt överenskommelse och med hänsyn till uppsägningstid.
Omfattning: heltid, tillsvidare med placering på vårt kontor i Danderyd.

Om du har frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Camilla Da Silva, Teamledare Skador Sjukvård, telefon 08-562 916 18 eller e-post camilla.dasilva@euroaccident.com

Varmt välkommen med din ansökan!
Om Euro Accident

Euro Accident är ett svenskt livförsäkringsbolag med 1,7 miljard kronor i årlig premievolym och ca 350 medarbetare på kontor i Göteborg, Köpenhamn, Malmö, Oslo, Stockholm, Växjö och Örnsköldsvik.

Med visionen om en trygg och frisk värld bidrar Euro Accidents försäkringar till att nordiska företag har hållbara medarbetare som kan arbeta och hantera sin tillvaro. Euro Accidents försäkringar distribueras av försäkringsförmedlare och partners till företag och deras medarbetare. Läs gärna mer på euroaccident.se.
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.euroaccident.se/
Sista ansökningsdag 15 okt 2022 (10 dagar kvar)