Din roll

Med hjälp av ett duktigt, positivt och motiverat team ansvarar du för hela verksamheten inklusive resultat, försäljning, lager och personal. Du har en viktig roll i att skapa struktur och goda förutsättningar för dina medarbetare att lyckas. Du ansvarar för att upprätthålla bolagets rutiner och se till att anläggningen fortsätter att leva upp till Nordströms fyra grundbultar: aktiv försäljning , hög servicenivå , ordning & reda samt progressivt miljöarbete.

Som platschef deltar du aktivt i försäljningsarbetet genom att sälja in Djursholms Trä som leverantör till nya och befintliga kunder. Du leder säljteamet och tillser en proaktiv bearbetning av nya och befintliga kunder och marknadssegment. Koncernens decentraliserade organisation innebär att du har stor frihet att utforma ditt dagliga arbete och bolagets starka marknadsposition, stabila ekonomi och goda inköpsvillkor ger dig goda förutsättningar att lyckas. Som platschef är du en viktig del av koncernens ledningsgrupp och rapporterar direkt till koncernens VD.

Vi erbjuder
  • En utmanande och attraktiv tjänst med stort ansvar
  • En platt och snabbfotad organisation med korta beslutsvägar
  • En engagerad, stabil och långsiktig ägare
  • Sunda etiska värderingar och en tydlig hållbarhetsstrategi
  • Trevliga, engagerade och kompetenta kollegor
  • Attraktiva personliga villkor
Vi söker dig som är utåtriktad, energisk och strukturerad med förmågan att bygga långsiktigt goda relationer med kunder och medarbetare. Vi tror att du har gedigen erfarenhet av försäljning, goda ledaregenskaper och ett gott affärssinne. Rollen kräver god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift, kunskaper inom MS Office samt körkort B. Yrkeserfarenhet från bygghandel eller annan närliggande B2B-handel är ett krav.
Mer info
Kontaktperson Gustav gustav@nordstroms.se
Email Mejla Gustav gustav@nordstroms.se
Område Danderyd
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 okt 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Djursholms Trä säljer och levererar byggmaterial till yrkesfolk från en väletablerad anläggning i Djursholm. Vår ambition är att vara norra Stockholms bästa bygghandel för yrkesfolk. Vi är för närvarande 21 medarbetare och omsatte 167 mkr år 2021. Vi ingår i ägarledda Nordströmskoncernen som har tretton bygghandelsanläggningar och levererar byggmaterial, betongkomplement, trävaror och snickerier till yrkeskunder i Stockholm, Västerås, Örebro, Uppsala, Sigtuna, Södertälje, Eskilstuna, Nyköping, Norrköping och Linköping. Koncernen har 340 medarbetare och omsatte 2021 ca 1850 mkr.