Teknisk systemförvaltare Azure/Office365, Danderyds kommun

Teknisk systemförvaltare Azure/Office365, Danderyds kommun

Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vill du vara med på vår resa?

Danderyds kommun söker nu en teknisk systemförvaltare som vill vara med på deras förändringsresa! Läs mer och ansök idag!

Om rollen

Som teknisk systemförvaltare på Danderyds kommun kommer du vara en del av avdelningen för digitalisering och utveckling på kommunledningskontoret. I rollen ansvarar du för teknisk förvaltning och utveckling av tjänster inom Azure och Office 365. Rollen innebär att arbeta både strategiskt och operativt när det kommer till teknikval och arbetet sker i huvudsak i samverkan med övriga enheter inom avdelningen.

Som teknisk systemförvaltare kommer du att:
  • Utreda och analysera tekniska möjligheter inom området
  • Omvärldsbevakning av relevant teknisk utveckling
  • Agera teknisk rådgivare/expertstöd
  • Arbeta med administration, dokumentation och licenshantering
  • Stötta organisationen med 3:e linans support
  • Stötta supportorganisationen med kunskapsöverföring, guider etc.
  • Scripthantering (PowerShell)
Din profil

För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har bred kunskap om IT-infrastruktur och flerårig erfarenhet inom O365 och PowerShell samt goda kunskaper inom Azure. Troligen har du erfarenhet och förståelse av processorienterat arbetssätt, god kunskap inom Active Directory, identitetshantering och federeringslösningar. På grund av de många kontaktytor som arbetet innebär behövs goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Meriterade är relevant teknisk högskoleutbildning (data- och systemvetenskap eller motsvarande), erfarenhet från offentlig verksamhet eller större organisation/företag, systemförvaltningsorganisation, MS Intune och innehar B-körkort.

Som person är du självgående, analytisk och strukturerad. Troligen har du god samarbetsförmåga och förmågan att ha en helhetssyn men också gillar att gå in i tekniska detaljer.

Intresserad?

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse. Du kommer att vara lokaliserad i Danderyd kommuns lokaler i centrala Mörby Centrum, alternativt Djursholms slott.

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

Varmt välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande.

I den här processen samarbetar Danderyds kommun med Dfind IT. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Registrera din ansökan via www.dfind.se/it. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marcus Grahn på marcus.grahn@dfind.se, 0724501533.
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Dfind IT
Sista ansökningsdag 30 jan (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.