Sjuksköterska - Vill du jobba inom äldreomsorgen?

Sjuksköterska - Vill du jobba inom äldreomsorgen?

Äldreomsorgen i Danderyds kommuns egen regi driver fyra olika vård- och omsorgsboenden; Annebergsgården, Klingsta, Stocksundsgården och Storkalmar.

Verksamheterna kännetecknas av hög kompetens inom de olika yrkeskategorierna. All personal arbetar utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt där målsättningen är att se varje boende som individ och ta hänsyn till dess fysiska, psykiska, sociala och andliga behov. Vår målsättning är att ge en god individanpassad omvårdnad och stimulans med kompetent personal som tillvaratar intressen och behov.

Arbetsuppgifter

Vi söker sjuksköterskor som vill ha en flexibel anställning och motiveras av att komma in i och stärka upp i verksamheterna vid behov. Du arbetar mot alla våra fyra vård- och omsorgsboenden: Annebergsgården, Klingsta, Stocksundsgården och Storkalmar.

Du arbetar som en del av ett team med omvårdnadspersonal för att ge de boende en individuellt anpassad vård utifrån deras specifika behov.

I arbetet som sjuksköterska ingår att; planera, utföra, delegera och leda omvårdnadsarbetet samt dokumentera insatser på boendet. Arbetet innefattar sedvanliga sjuksköterskeuppgifter som rondarbete tillsammans med läkare, provtagning, läkemedelsadministrering etc.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från arbete med vård av äldre. Det är meriterande om du har en vidareutbildning inom äldreomsorg/demens.

Du har en förmåga att sätta dig in i andras perspektiv eller situation samt har en god kommunikativ förmåga vilket innebär att du lyssnar och anpassar dig till situationen. Du trivs med att arbeta med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar.

Du bör ha goda IT-kunskaper då vi arbetar ett flertal olika system och kvalitetsregister, t.ex. sker dokumentation i Treserva och signering av insatser utförs digitalt i Appva.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregistret krävs.

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se)

Senaste ansökningsdag:

2020-05-31

Antal platser: 3

Arbetsgivarens referensnummer:

A948656

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Vi kallar till intervju löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Christina Edholm
Telefon 0856891859
Område Danderyd
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.danderyd.se/
Sista ansökningsdag 31 maj 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vill du vara med på vår resa?