Daikin´s supportavdelning söker Kylteknisk Chef, support tekniker och Fälttekniker!

Daikin´s supportavdelning söker Kylteknisk Chef, support tekniker och Fälttekniker!

Det går bra för Daikin! Därav växer vår supportavdelning och vi söker nu efter dig som vill jobba som Kylteknisk Chef, support tekniker eller som Fälttekniker hos oss i Stockholm!

Vi söker dig som tidigare arbetat som kyltekniker och servicetekniker i minst 4 år. Du ska ha erfarenhet av att ha hanterat teknisk information (gärna på engelska) och du ska ha en förmåga att vilja lära dig nya system. Vidare behöver du ha:
  • B-körkort
  • Personligt kylcertifikat klass 1
  • Meriterande med el-behörighet, bb1
  • Meriterande om du arbetat med CO2 anläggningar, chillers, VRV och andra kommersiella produkter
  • God kunskap i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Meriterande om du har arbetat i SDF
  • Förmåga att vilja lära sig nya system
Du kan läsa mer om Daikins förmåner och om vår support på vår hemsida: https://www.daikin.se/sv_se/karri%C3%A4r/vacancies.html#!?s=recent&offset=0&language=sv

Ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Erika Strömberg
Telefon 0107222444
Email Mejla Erika Strömberg
Område Danderyd
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.daikin.se
Sista ansökningsdag 12 okt 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Daikin grundades 1924 och är idag världsledande inom värmepumpar och luftkonditionering. Vi bedriver intensiv forskning inom områden såsom mekanik, elektronik, kemi och köldmedier. Vi tror inte på att endast följa de trender som redan finns på marknaden. Om du vill vara del av ett nyskapande företag som inte fastnar i gamla mönster är vi rätt för dig!

Daikins produkter och system har funnits i Sverige sedan 1969 och har genom åren gjort sig kända för sin höga kvalité och driftsäkerhet.

Vi tillhandahåller regelbundna vidareutbildningar för att du som medarbetare ska få rätt kompetens och utvecklas i din yrkesroll. Ett av våra värdeord är att "Ha Kul!", vilket vi verkligen har!

Vi erbjuder dessutom goda förmåner såsom sex veckors semester, 5000kr i friskvårdsbidrag och bra pensionsavtal mm. Vi tillhandahåller regelbundna vidareutbildningar för att du som medarbetare ska få rätt kompetens. Ett av våra värdeord är att "Ha Kul!", vilket vi verkligen har!

Vi är en modern arbetsgivare som vill att livspusslet ska gå ihop, därav tillåts du (om så önskas) arbeta hemifrån ca 2 dagar i veckan.

Du kan läsa mer om företaget och produkterna på www.daikin.se.