Bilvårdsspecialist

Bilvårdsspecialist

Om Carmee

Vill du bli en del av ett nytänkande och snabbt växande bolag precis i uppstartsfasen? Carmee är ett företag som förenklar bilägandet genom att utföra bilvårdstjänster på plats hos bilägaren. Carmee är idag verksamma inom Stockholmsområdet både inom privat- och företagssektorn.

Jobbet

Vi söker nu efter medarbetare som kan hjälpa till att utföra våra bilvårdstjänster. Vi erbjuder initialt timanställning (ca 30-40h per vecka) med möjlighet till tillsvidareanställning på sikt. Som Bilvårdsspecialist på Carmee arbetar du i huvudsak med att utföra våra olika bilvårdstjänster, vilket innebär att du kommer ha direkt kundkontakt och bör alltid sträva efter att göra kunden nöjd. Du kommer framför allt tvätta bilar med hjälp av ånga, men även laga stenskott och sprickor på vindrutor. Arbetet sker dagtid och i regel utomhus.

Utöver våra bilvårdstjänster kommer du få möjlighet att arbeta i ett litet men snabbt växande bolag där du också kommer kunna bidra till att förbättra verksamheten. Det kommer finnas stora utvecklingsmöjligheter då du också kommer få delta och utföra andra arbetsuppgifter som vi behöver hjälp med för att fortsätta växa och utveckla företaget.

Fokusområden:
Kundfokus: Hos Carmee är kundfokus centralt. Du har som bilvårdsspecialist direkt kontakt med våra kunder och du ska få energi av ge kunden en positiv upplevelse.
Noggrannhet: Du ska vara noggrann som person och ha ett öga för detaljer. Du ska alltid sträva efter att utföra varje bilvårdstjänst med perfektion.
Ambitiös: Du ska vara driven som person och alltid sträva efter att förbättra Carmees erbjudande samt bidra med nya idéer. Du förväntas arbeta proaktivt och nytänkande för att bidra till utveckling av organisationen.
Vad vi söker:
Du ska ha körkort
Du ska ha intresse för bilar
Du är intresserad av att arbeta i ett litet bolag där tempot är högt
Du bör ha erfarenhet av att arbeta inom service och ska kunna hantera kommunikation med kunder på ett professionellt sätt
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (6 dagar kvar)