Junior redovisningskonsult

Junior redovisningskonsult

Candela Ekonomikonsult söker en junior redovisningskonsult med nåt eller flera års erfarenhet som tycker om att ha roligt på arbetet. Vi ser gärna att du har cirka 1 års erfarenhet av enklare redovisning och avstämningar. Vi tror att du, liksom vi, brinner för service och kvalitet och vill lära dig mer inom ekonomiområdet och den nya tekniken inom detta område.

Vårt kontor är på Djursholmstorg och våra kunder är små och medelstora företag i olika branscher.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter blir löpande redovisning och lönehantering. På sikt har du möjlighet att arbeta med mer komplexa arbetsuppgifter som bokslut, rapportering, årsbokslut, årsredovisning och skatteberäkningar. Du kommer även att ha möjlighet att ha direkt kundkontakt om du så önskar.

Planerat startdatum för tjänsten är i augusti/ september.

Välkommen!
Mer info
Kontaktperson Jacob Setterberg
Telefon 0708633782
Email Mejla Jacob Setterberg
Område Danderyd
Yrkesroll Ekonomi, Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.candelaekonomi.se
Sista ansökningsdag 18 juni 2021 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Candela Ekonomikonsult AB erbjuder ett brett utbud av ekonomitjänster och har lång erfarenhet av ekonomifrågor. Vi arbetar idag med små och medelstora företag både svenska och utländska i olika branscher med omsättningar på upp till ca 100 Msek. Vi har samlad erfarenhet från att ha arbetat som ekonomichef, affärscontroller, redovisningsansvarig samt själva drivit egna företag i olika branscher.

Vi sätter stort fokus på noggrannhet och träffar dig mer än gärna för ett första personligt möte så vi kan presentera oss och våra tjänster.

Välkommen till Candela Ekonomikonsult!