LAGERSÄLJARE TILL BYGMA I DANDERYD

LAGERSÄLJARE TILL BYGMA I DANDERYD

Vi behöver förstärka vår anläggning i Danderyd med en Lagersäljare som har starkt driv och engagemang. Dina arbetsuppgifter kommer till stor del att bestå av orderplock med hjälp av motviktstruck. Kundservice och inköp kommer också vara en del av din vardag.

Vi söker dig som har:
  • Gymnasieutbildning
  • God datorkunskap/vana
  • B-körkort
Vi ser gärna att du har erfarenhet från tidigare lagerarbete med fördel från byggbranschen. Meriterande är även Truckkort B1-B3 och C2 samt erfarenhet av truckkörning.

Egenskaper:
Som vår nya kollega är du social, servicefokuserad, ansvarstagande, ordningsam och en lagspelare. Din arbetsmoral är hög och du är van vid att hålla ett högt tempo.

Våra värderingar
På Bygma strävar vi efter att i alla lägen visa Trovärdighet, Affärsmässighet och Nytänkande. Det lyckas vi med genom att arbeta aktivt med Teamwork, Ledarskap och Personlig utveckling. Detta utgör ramen för vad vi förväntar oss av varandra, som kollegor, leverantör och samarbetspartner. Bygmas potential ligger i varje enskild medarbetare och är nyckeln till hur vi når våra mål.

Övrigt:
Tjänsten är heltid med placering i Danderyd.
Tjänsten rapporterar till Lagerchefen.

Mer information om Bygma hittar du på www.bygma.se.

Ansökan (CV samt personligt brev) samt eventuella frågor kring tjänsten skickar du till Lager- och butikschef Stefan Ahlström på sam@bygma.se. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2020-12-02. Då vi går igenom urvalet löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bygma.se/
Sista ansökningsdag 2 dec 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bygma Gruppen AB består för närvarande av 18 anläggningar som tillsammans omsätter c:a 1,2 Mdr och står inför kraftiga expansionsplaner de närmaste åren. Målet är att bli ett marknadsledande bygghandelsföretag med stort kunnande och stark lokal förankring. Bygma Gruppen AB är ett dotterbolag till den danska byggmaterialkoncernen Bygma Gruppen A/S