Hallvärd/Hallvärdinna på heltid till British MotorGroup

Hallvärd/Hallvärdinna på heltid till British MotorGroup

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi en Hallvärd/Hallvärdinna till British MotorGroup, Jaguar och Landrover, i Danderyd. I din roll svarar du på kundfrågor och bokar in provkörningar via telefon och mejl. Du arbetar administrativt med att hantera förfrågningarna i systemet, samt att du även vidarebefordrar ärenden som ska till säljarna.

Du tar även emot kunder, lämnar produktinformation, har hand om provkörningar, representerar varumärket och demonstrera bilar. Dessutom ser du till att det är rent och snyggt i lokalerna och ser till att allt material finns på plats. Framförallt handlar tjänsten om att ge förstklassig service och att bemöta kunderna på bästa sätt.

Arbetstiderna är 9:00-18:00 måndag till fredag, samt att du arbetar var tredje helg. Tjänsten startar omgående.

Din profil

Som Hallvärd/Hallvärdinna måste du ha körkort och ett genuint intresse för kundbemötande och service. Det är även ett plus om du har ett stort bilintresse. Det är meriterande om du har arbetat i en liknande tjänst eller med kundbemötande i butik sedan tidigare. Vi ser även att du har erfarenhet av att arbeta administrativt.

Du strävar alltid efter att göra kunden nöjd samt att du är social och framåt som person. Vi ser även att du är bra på att ta egna initiativ och att du är bra på att samarbeta med andra.

Fullständig gymnasiekompetens är ett krav och du ska kunna utrycka dig bra i både tal och skrift på svenska och engelska.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller siri@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012

Sökord: Hallvärd, Hallvärdinna. Kundservice, Receptionist, Administratör
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Försäljning, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 sept (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

British MotorGroup Stockholm, med anläggningar i Danderyd och Årsta, är Skandinaviens största återförsäljare av Jaguar och Land Rover med siktet inställt på topp 20 i Europa 2020. I dagsläget levererar vi runt 600 nya och 400 begagnade Jaguar- och Land Rover-bilar om året. Bolaget har ca 45 anställda fördelat på försäljning, verkstad, reservdelar och administration.