Junior Administratör till Danderyd

Junior Administratör till Danderyd

Vad innebär rollen?
Vi söker just nu 2st nya kandidater med blicken på framtiden för en tjänst som Junior admin på vårt kontor i Danderyd. I denna roll ingår administrera uppgifter som tex. Ansökningar om tillstånd, kontroll av dagböcker, lägga beställningar etc. Målet med denna tjänst är att växa i företaget och utvecklas för att bli framtida projektledare.

Vem är du?
Som anställd ser vi att ni är engagerade, samarbetsvilliga och kan kommunicera på svenska i både tal och skrift. Vi ser även att ni har meriterande gymnasieutbildning i tex ekonomi alt. teknik eller liknande. Ni bör även ha ett intresse för el, mark och fordon.

Vad erbjuder vi?
Tjänsten är på heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vid intresse vänligen kontakta oss på rekrytering@bogfelts.se med ett CV samt en beskrivning av er själva.

Vi ser fram emot er ansökan!
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 dec 2022 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bogfelts Installationer & Entreprenad AB är en välrenommerad, specialiserad och framgångsrik aktör på marknaden för park-och vägbelysning med över 30års erfarenhet. Bolaget har idag verksamheter i Stockholms län, Mälardalen och Växjö, med kontor i Danderyd och Örebro. Vi är ett familjeföretag som prioriterar utveckling och engagemang.