Servicerådgivare

Servicerådgivare

Drivs
du av att ge god service till kunden och utvecklas i ett växande företag inom bilbranschen, då ska du söka dig till oss!

Om tjänsten

Som
Servicerådgivare hos Bilia Mercedes-Benz anläggningar tar du emot våra kunder på plats, via telefon och mail. Du ger råd kring service och reparationer, lämnar ut prisuppgifter, hanterar försäkringsärenden samt fakturering. Stor vikt läggs vid god service och bra kundbemötande. Tjänsten är placerad i Danderyd och du blir en del av ett team där vi tillsammans jobbar för att skapa ett roligt och positivt arbetsklimat.

Vem är du?

Du
hanterar svenska och engelska i både tal och skrift och har god datakunskap. Vi ser att du har erfarenhet av servicearbete, gärna inom bilbranschen eller ett intresse av att lära dig branschen. Som person vet du hur du ska anpassa din kommunikation i tal och skrift och du tycker det är roligt att ge en god service till alla du möter oavsett vilket bemötande du får. Du är engagerad, positiv och strukturerad. Du har förmågan att kunna ställa om till nya arbetsuppgifter, ta egna initiativ och du ser vad som behöver göras. Vi ser också att du är en lagspelare och att du tycker om att arbeta i ett team.
Tidigare erfarenhet från kundservice samt i någon form är ett krav.

Ansökan

Tjänsten
är en tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning med start snarast möjligast. Vi tillämpar löpande intervjuer så skicka in din ansökan så fort som möjligt dock senast 31/8-21.

Om Anställningen

Anställningen är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Din ansökan vill vi ha senast den XX/XX 2019. Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Om oss

Bilia Mercedes
är en del av Biliakoncernen och erbjuder nya och begagnade personbilar, transportbilar och lastbilar, tillbehör och reservdelar, originalservice och reparationer samt däckhotell, bilglasreparationer och andra verkstadstjänster.

Vi finns i Kista, Danderyd, Länna och Södertälje.
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 aug 2021 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia Mercedes Stockholm
är en del av Biliakoncernen och erbjuder nya och begagnade personbilar, transportbilar och lastbilar, tillbehör och reservdelar, originalservice och reparationer samt däckhotell, bilglasreparationer och andra verkstadstjänster. Vi finns i Kista, Danderyd, Länna och Södertälje.