Kundrådgivare/Ceremonivärd till Danderyds Begravningsbyrå

Kundrådgivare/Ceremonivärd till Danderyds Begravningsbyrå

Är du redo för en professionell utmaning som ger arbetslivet en djupare mening? Vill du bli en del av en gemenskap, där vi sätter en ära i att guida människor genom livets stora beslut och att arrangera värdiga avslut? Då kommer jobbet som Kundrådgivare på Danderyds begravningsbyrå att möta dina förväntningar, samtidigt som det kräver en hel del av dig.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med start enligt överenskommelse. (Momento tillämpar sex månaders provanställning.)

Din del i helheten
Du blir en del av Momento – en grupp svenska begravningsbyråer som har viljan att utvecklas och en stark vi-känsla. Hos oss möter Du en lärande gemenskap där vi drar nytta av varandras kunskaper, personliga kvaliteter och erfarenheter.

Som Kundrådgivare får du daglig kontakt med kunder som har olika behov och önskemål. Du kommer att hantera alla uppgifter kring en begravning vilket innebär en värdig hantering av den avlidne vid hämtning, svepning och kistläggning. Till arbetsuppgifterna hör också kundmöten och kontakt med kyrkor, blomsteraffärer och myndigheter. Du kommer även att vara ceremonivärd vid förrättningar i både kyrkor och kapell. I tjänsten ingår eventuellt jourtjänstgöring och tunga lyft förekommer.

Vad rollen kräver
För rollen krävs det att du är utåtriktad och har en utpräglad känsla för god service. Dessutom är du en initiativtagande ambassadör för de värden Momento står för. Och du har förmågan att se kundens behov i sin helhet. Lika självklart trivs du med att arbeta såväl självständigt som i grupp och är en duktig administratör.

Som vår nya Kundrådgivare behöver du ha några års erfarenhet från kundservice och försäljning, liksom god vana av att arbeta med Officepaketet och gärna erfarenhet av olika affärssystem. Att du har B-körkort (och tillgång till egen bil) är också ett krav.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Linda Myron, Kundområdeschef, Tfn: 08-709 83 11
Eva-Britt Gustavsson, facklig företrädare Handels, Tfn: 08-709 85 61

Vill du möta meningsfulla utmaningar på alla plan?
Välkommen med din ansökan senast den 31 maj.

Kvalifikationer

Begravningsrådgivare - erfarenhet efterfrågas

Körkort

Krav
  • B
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Försäljning, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fonus.se
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (5 dagar kvar)