Bavaria Danderyd söker Säljare till Mini

Bavaria Danderyd söker Säljare till Mini

I november 2020 öppnade vi upp MINI:s första Flagship store i Stockholm! En unik anläggning med ny design och nytt koncept som kommer skapa en kundresa ensam i sitt slag. Vi söker nu fler medarbetare som tycker det är lika roligt som vi att ge kunder en unik upplevelse. Medarbetare som trivs i en social och prestigelös miljö där driv och engagemang ger mycket tillbaka. Vi är stolta över att 2022 ha blivit utsedda till en av Sveriges 15 bästa arbetsplatser av Great Place to Work - ta chansen och bli en del av norra Europas bäst säljande MINI-team!

Rollen
Till vår anläggning i Danderyd söker vi en Säljare till vårt Miniteam. Brinner du för försäljning och att skapa unika kundupplevelser kommer du trivas i den här rollen! Som säljare är du involverad i hela säljprocessen som inkluderar privat- och företagsförsäljning.
  • Arbeta proaktivt för att bygga nya samt upprätthålla befintliga kundrelationer.
  • Utarbeta finansieringslösningar, offertskrivande och avtalstecknande.
  • Billeveranser samt uppföljning av dessa.
Helgarbete ingår enligt roterande schema. Tjänsten avser ett vikariat på 6 månader med goda möjligheter till förlängning.

Erfarenhet & profil
På Bavaria brinner vi för att göra det oväntade för kunden! Vi vill erbjuda våra kunder en märkbart bättre och annorlunda upplevelse av service. Vi söker därför dig som är relationsskapande, ödmjuk och lyhörd för kundens behov samtidigt som du har starkt affärsfokus och tävlingsinstinkt.

Vi söker dig som har ett par års säljerfarenhet, kanske är du idag inom en helt annan bransch och har ett brinnande engagemang för sälj och kundnöjdhet. Är du framåt, social, gillar att bygga relationer och samtidigt bra på att planera och strukturera det egna arbetet kommer du att lyckas i försäljningen hos oss. Du är en person som trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter och stundtals högt tempo. Du är bra på att självständigt driva din försäljning samtidigt som du är en glad lagspelare som gillar när teamet når uppsatta mål.

Vidare har du goda kunskaper i både svenska och engelska och vi förutsätter att du har körkort.

Om du blir en del av oss
Vi tycker att våra duktiga medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling. Vi erbjuder;
  • Arbete med ett av världens starkaste varumärke med spännande och högkvalitativa produkter.
  • Kontinuerlig och kvalificerad utbildning och utveckling i rollen och inom organisationen.
  • Goda karriärmöjligheter i en utvecklande miljö av kunniga och engagerade medarbetare i en mycket stark och expansiv koncern. Bra personalförmåner i form av tjänstebil, friskvårdbidrag, personalrabatt m.m.
Några ord från din blivande chef!
Jag heter Jonas och har jobbat med bilförsäljning större delen av mitt arbetsliv. För mig handlar bilförsäljning väldigt lite om bilar och väldigt mycket om människor. Om man lyckas som säljare hos oss, beror till 99% på hur bra man är på att hantera människor och till 1% på hur mycket man kan om bilar. Min drivkraft och min väg för att få en avdelning att lyckas är beroende av hur bra mina kollegor lyckas. Så jag tror min roll uteslutande går ut på att skapa så bra förutsättningar som möjligt för mina kollegor. Finns det bra förutsättningar och man har kul på jobbet blir resultatet väldigt bra. Välkommen att söka tjänsten!

Ansökan
Vi ser fram emot att tillsätta tjänsten omgående, intervjuer kommer därför hållas löpande. Ansök därför redan idag via länken nedan, dock senast den 2022-09-30. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Brand Manager Jonas Lindhé, jonas.lindhe@bavariabil.se, 0709-770066.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Bilsäljare / Bilförsäljare / Personbilssäljare / Nybilssäljare
Om Bavaria
Bavaria startades upp i Norge för 26 år sedan med en vision att förändra kundbemötandet i branschen. Grundarna ville mötas av entusiastiska och engagerade säljare, servicemottagare och mekaniker. De förväntade sig mer än vad som erbjöds. Mycket mer. Därför grundade de Bavaria.

Idag är Bavaria en av Nordens ledande återförsäljare av premiumvarumärkena BMW och MINI. Vår värdegrund genomsyrar hela vår verksamhet; att skapa unika kundupplevelser, att vara märkbart bättre och leda utvecklingen inom branschen. Vi tror att vi bäst kommer dit genom ödmjukhet, respekt, ärlighet och genom att vara nytänkande. Och det blir bara möjligt att uppnå genom engagerade medarbetare. Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss?

Bavaria är en del av Hedin Bil-koncernen som är ett familjeföretag grundat 1985 under namnet Hedin Bil. Hedin Bil är en av de största bilåterförsäljarna i Norden med 2 700 medarbetare. I.A. Hedin Bil driver sin verksamhet på 100 bilanläggningar i Sverige, Norge och Belgien och är återförsäljare för 28 bilmärken. Läs mer om oss på www.bavariabil.se.
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Vikariat
Rekrytering hanteras av Bavaria Sverige Bil AB
Hemsida http://www.bavariastockholm.se/
Sista ansökningsdag 1 okt 2022 (1 dag kvar)