FÖRETAGSSÄLJARE

FÖRETAGSSÄLJARE

Vill du vara med och utveckla kunderbjudanden för Jaguar och Land Rover gentemot företagsmarknaden? Drivs du av kundrelationer, proaktivitet och långsiktighet? Vi har en stark företagsportfölj med ett brett modellsortiment, bla. vår elbil Jaguar I-Pace, och vi märker av en ökad efterfrågan på företagssidan. Bli en del av vår spännande affär!

Rollen i sin helhet

Du kommer att driva din egen försäljning genom att identifiera och bearbeta nya potentiella kunder, men självklart också följa upp nöjdhet hos nuvarande kunder. Tillsammans med dina kollegor planerar och genomför du relationsbyggande säljaktiviteter och kundevent för att öka försäljningen och ytterligare stärka varumärkena Jaguar och Land Rover. En vanlig vecka innebär att du har flertalet möten på mindre och större företag samt leasingbolag.

Som vår nästa Företagssäljare kommer du att vara expert på våra leasingerbjudanden och du kommer att stötta de lokala teamen på våra anläggningar i Danderyd och Smista med kunskap inom området. Det är dig man vänder sig till när man har funderingar kring olika finansieringsupplägg för företag, skattefrågor (WLTP, Bonus Malus mm), TCO beräkningar, och andra företagsspecifika säljargument för just företagsförsäljning.

Du kommer att vara en del av vår försäljningschefsgrupp och rapportera till vår VD.

Vem är du?

Du har flera års erfarenhet från bilbranschen och du har byggt upp ett kontaktnät inom företagsförsäljning. Har du även arbetat med Personalbilsupplägg till företag är det meriterande. För att lyckas i rollen är du en resultatinriktad, professionell och kommunikativ person. Du förstår värdet av att leverera kvalitet och du drivs av att bygga framgångsrika och långsiktiga kundrelationer. Du har en bra känsla för service och du har förmågan att leverera det lilla extra för att göra våra kunder nöjda och samtidigt bibehålla en hög affärsmässighet. Eftersom du kommer att lämna offerter, teckna avtal, hantera finansierings- och försäkringslösningar behöver du ha förmågan att också kunna arbeta strukturerat och noggrant. Även om du är 100% prestationsinriktad måste du vilja arbeta och verka i team, då det är vi som tillsammans skapar resultat.

B-körkort, goda datorkunskaper samt goda kunskaper i det svenska språket krävs för att lyckas i rollen.

Intresserad?

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum - så skicka in ditt CV så snart som möjligt. Du ansöker via länken nedan, vi tar inte emot ansökningar via mail.

För frågor gällande tjänsten vänligen VD Robert Lindros på 08-40909399 eller maila robert.lindros@britishmotorgroup.se
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.britishmotorgroup.se
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till British MotorGroup Stockholm!

British MotorGroup Stockholm, med anläggningar i Danderyd och Smista, är Skandinaviens största återförsäljare av Jaguar och Land Rover. Bolaget har ca 55 anställda fördelat på försäljning, verkstad, reservdelar och administration

Som medarbetare i British MotorGroup blir du en del av Nic. Christiansen Gruppen A/S. Nic. Christiansen Gruppen A/S etablerades 1967 och är idag en ledande aktör i den skandinaviska bilbranschen. Koncernen består av en rad bolag som primärt driver import och retailförsäljning av bilar, reservdelar och tillbehör, samt finansiering och leasing av bilar. Bolagen i Nic. Christiansen Gruppen sysselsätter totalt ca. 750 medarbetare, som skapar en årlig omsättning om ca. 9 miljarder dkk. Läs mer på www.britishmotorgroup.se eller www.nc.dk