SERVICERÅDGIVARE JAGUAR LAND ROVER

SERVICERÅDGIVARE JAGUAR LAND ROVER

Älskar du människor? Tycker du att hjälpa andra är kul och stimulerande? Gillar du att jobba som projektledare? Då har en fantastisk möjlighet öppnats. Trivs du dessutom med att arbeta i team och ser styrkan i att uppnå mål tillsammans?

Då kan det vara just dig vi söker!

OM TJÄNSTEN

Du kommer att supportera våra kunder med allt kring deras verkstadsbesök. Du kommer sköta kontakten med dina kunder, hantera administrationen och jobba med merförsäljning. Du är spindeln i nätet som håller ihop alla trådar för att kunden skall få bästa kundupplevelsen, och vara en viktig kugge i att skapa nöjda kunder som blir våra ambassadörer.

DINA KVALIFIKATIONER & PERSONLIGA EGENSKAPER

Du har tidigare erfarenhet från serviceintensiva verksamheter som hotell, restaurang eller butik. Ett tempo som är växlande över dagen är ingen konst för dig att hantera. Vi tar för givet att du har god datorvana och erfarenhet från att jobba med affärssystem. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Du har minst B-körkort.

Vi söker dig som älskar att ge service, såväl intern som externt. Du har god förståelse och insikt i vad som krävs för att skapa ambassadörer.
Du har en väl utvecklad fingertoppkänsla och vet hur du ska hantera de flesta tänkbara situationer som kan förekomma i kundrelationer.
Givetvis är det positivt om du har ett bilintresse men det viktigaste är att du brinner för relationen mellan människor och har en hjälpande approach.

BRITISH MOTORGROUP DANDERYD

British MotorGroup är stolt förvaltare av de legendariska engelska bilmärkena Jaguar och Land Rover. Hos oss finns engagemang, passion och kunskap som gör våra kunders bilägande enkelt och lustfyllt. Nu tar vi nästa steg mot att bli den vassaste serviceorganisationen inom svensk bilhandel och söker förstärkning till vårt serviceteam i Danderyd. Att jobba hos oss är mer än bara ett jobb, det handlar om att passionerat leva våra kärnvärden. Vi är 27 anställda som jobbar tätt tillsammans med korta beslutsvägar och med mycket involvering av alla på anläggningen. Vi är övertygade om att fortbildning är oerhört viktigt. Och det erbjuder vi! Alla har en personlig utbildningsplan omfattande såväl webb- som lärarledda utbildningar.

Som medarbetare i British MotorGroup blir du en del av Nic. Christiansen Gruppen A/S. Nic. Christiansen Gruppen A/S etablerades 1967 och är idag en ledande aktör i den skandinaviska bilbranschen. Koncernen består av en rad bolag som primärt driver import och retailförsäljning av bilar, reservdelar och tillbehör, samt finansiering och leasing av bilar. Bolagen i Nic. Christiansen Gruppen sysselsätter totalt ca. 750 medarbetare, som skapar en årlig omsättning om ca. 9,4 miljarder dkk. Läs mer på www.britishmotorgroup.se eller www.nc.dk.

INTRESSERAD?

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum - så skicka in ditt CV så snart som möjligt.

Du ansöker via länken, vi tar inte emot ansökningar via mail.

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Servicechef Fredrik Byrler på 08 409 093 39.
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.britishmotorgroup.se/
Sista ansökningsdag 4 apr 2020 (45 dagar kvar)