HALLVÄRD/TESTARE JAGUAR LAND ROVER

HALLVÄRD/TESTARE JAGUAR LAND ROVER

British MotorGroup Danderyd står inför ett spännande år med stor potential inom både nybilsaffären såväl som begagnataffären. Vi är därför i behov av en kombinerad tjänst bestående av hallvärd/testare.

ROLLEN I STORT

Våra kunder är av yttersta vikt för oss, vilket innebär att din roll som hallvärd/testare är mycket central. Du kommer att möta våra kunder, testa inbytesbilar, upprätta varudeklarationer på inbytesbilar, hjälpa säljarna med olika uppgifter, hantera provkörningar, fixa i bilhallarna m.m. Det första intrycket och mottagandet är mycket viktigt för oss. Vi vill lyckas bemöta alla kunder som väljer att besöka oss på bästa sätt, och få förtroendet att skapa en relation som leder till en nöjd kund och en förhoppningsvis lång affärsrelation.

Vi erbjuder en heltidstjänst, vardagar kl. 9:00-18:00.

VEM ÄR DU?

Du är engagerad och tycker om att träffa människor och har förmågan att skapa förtroende när du lyssnar av våra kunders behov. Noggrann, hjälpsam och har ett eget driv är några av dina viktiga egenskaper vi letar efter. Du ser till att den som besöker oss hamnar på rätt plats samt i rätt bil när det är dags för provkörning. Sist men inte minst strävar du efter att leverera en upplevelse för våra kunder, utöver det vanliga.

Eftersom du förutom kundbemötande också kommer att vara den huvudansvariga för att testa inbytesbilar och upprätta varudeklarationer, ser vi gärna att du har ett intresse för bilar utöver att de ser häftiga ut. Kanske har du skruvat med bilar på fritiden, har ett generellt tekniskt intresse, eller kanske tom en fordonsteknisk utbildning, samtidigt som du känner att vill kombinera dessa färdigheter med kundbemötande/ service. Har du jobbat inom serviceyrket tidigare ser vi detta som en fördel.

Körkort B, datorvana och gymnasieutbildning är ett krav.

VÄLKOMMEN TILL BRITISH MOTORGROUP STOCKHOLM!

British MotorGroup Stockholm, med anläggningar i Danderyd och Smista, är Skandinaviens största återförsäljare av Jaguar och Land Rover.
Vi är stolta förvaltare av de legendariska engelska bilmärkena Jaguar och Land Rover. Hos oss finns engagemang, passion och kunskap som gör våra kunders bilägande enkelt och lustfyllt.

Som medarbetare i British MotorGroup blir du en del av Nic. Christiansen Gruppen A/S. Nic. Christiansen Gruppen A/S etablerades 1967 och är idag en ledande aktör i den skandinaviska bilbranschen. Koncernen består av en rad bolag som primärt driver import och retailförsäljning av bilar, reservdelar och tillbehör, samt finansiering och leasing av bilar. Bolagen i Nic. Christiansen Gruppen sysselsätter totalt ca. 790 medarbetare, som skapar en årlig omsättning om ca. 10 miljarder dkk. Läs mer på www.britishmotorgroup.se eller www.nc.dk.

INTRESSERAD?

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum - så skicka in ditt CV så snart som möjligt. Du ansöker via länken nedan, vi tar inte emot ansökningar via mail.

För frågor gällande tjänsten vänligen försäljningschef Henrik Pernemark på
08-409 093 02
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Fordon, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.britishmotorgroup.se/
Sista ansökningsdag 15 feb 2020 (20 dagar kvar)