HR Business Partner till Attendo

HR Business Partner till Attendo

Vi vill uppmärksamma dig på att vi är på semester v. 30 - 33. Återkoppling dessa veckor uteblir därmed men vi hör av oss till dig så fort vi är tillbaka igen. Stort tack för ditt tålamod!

Din utmaning

Som HR Business Partner arbetar du som en taktisk och operativ partner till verksamheten och implementerar HR-strategin i det dagliga arbetet. Du ger vägledning och stöd inom HR-området med utgångspunkt i policyer, riktlinjer, processer och strategier samt säkerställer efterlevnad. I din roll ger du råd och coachar chefer i syfte att hitta långsiktiga lösningar som bidrar till verksamhetens resultat. Du kommer tillhöra HR-teamet som idag består av tio kollegor. Tillsammans arbetar ni mot målet att säkerställa att HR blir än mer en proaktiv och strategisk partner till verksamheten. Du utgår från huvudkontoret i Danderyd och rapporterar till HR-chefen.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Rådgivning och vägledning till chefer
  • Säkerställa kvalitativt genomförande av årliga medarbetarprocesser
  • Leda förändringsarbetet inom större förändringar och initiativ på ett effektivt sätt
  • Leda projekt och säkerställa att övergripande affärsmål uppnås (exempelvis inom rekrytering, ledarskapsutveckling och Employer Branding)
  • Utveckla introduktionsprocessen i samarbete med andra nyckelpersoner
Vem söker vi?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av en HR-roll där du fått kunskaper inom arbetsrätt, arbetsmiljö samt övriga medarbetarprocesser. Har du erfarenhet av olika typer av branscher, alternativt en bransch som likt vår är reglerad, ser vi det som starkt meriterande.

Utöver din erfarenhet och dina kunskaper kommer vi även lägga stor vikt på dina personliga egenskaper. För att passa in hos oss ser vi att du är förtroendegivande, har ett helhetsperspektiv samt kavlar upp armarna när det behovs!

Välkommen till företaget vars syfte är att stärka individen!

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vill du veta mer om tjänsten?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig Parastoo Afsharian på parastoo.afsharian@wise.se. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas omgående.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll HR & Personal, Personalchef, Rekrytering, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wise Professionals AB
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Här erbjuder vi rekryteringslösningar och utför konsultuppdrag inom HR, lön och en bredd av chef- & specialistroller som inte faller under något av våra specialistområden. Vi erbjuder också strategi & rådgivning inom attraktion och rekrytering när du väljer att rekrytera själv.