Account Manager

Account Manager

ACCOUNT MANAGER
Arval är en av världens ledande aktörer inom fleet management. Med över 7.000 anställda världen är vi är ett snabbt växande internationellt företag som utifrån ett entreprenöriellt och lösningsorienterat förhållningssätt arbetar mot ett tydligt uppdrag. -Att ge våra kunder en så heltäckande tjänst som möjligt, så att de inte behöver ägna en tanke åt sin vagnpark.

Vi erbjuder
Som anställd hos oss får du möjlighet att vara med i ett entreprenörsdrivet företag som tillsammans arbetar för att erbjuda skräddarsydda lösningar till våra kunder, utifrån expertrådgivning och högkvalitativ service. Vi erbjuder ett utmanande arbete i ett internationellt företag med hög energi, utmärkta karriär och utvecklingsmöjligheter och en familjär arbetsplats, där vi sätter högt värde i öppenhet och prestigelöst samarbete. Vi tror att en gemensam målsättning att alltid se till kundens bästa är en nyckelfaktor för att bibehålla de värdeskapande erbjudande och skräddarsydda lösningarna vi erbjuder idag. Arval arbetar aktivt för att våra medarbetare ska finna karriär och utvecklingsmöjligheter inom bolaget, såväl nationellt som internationellt. En del i denna satsning är möjligheten till utbildning genom Arvals Sales Academy.

OM TJÄNSTEN - ANSVAR OCH ARBETSUPPGIFTER
Som Account Manager hos oss kommer du att inneha en nyckelposition med ansvar för att skapa och utveckla långsiktiga relationer till våra befintliga kunder och kontaktpersoner. Du arbetar i nära samarbete med expertisen i ditt kundteam för att säkerställa att dina kunder och deras förare får den förstklassiga service och expertis de efterfrågar i alla ärenden som har med deras bilpark att göra, såväl mindre serviceärenden som komplexa avtalsfrågor. Du arbetar även proaktivt för att hjälpa dina kunder att hantera sin bilflotta, administrera förändringar i bilpolicy samt hitta nya möjligheter till att förändra eller utöka vagnparken utifrån ett konsultativt och värdeskapande förhållningssätt.

OM DIG - ERFARENHETER & EGENSKAPER
  • Du har ett genuint intresse av försäljning och arbetar utifrån tydliga mål och delmål.
  • Du har en kandidatexamen eller motsvarande utbildning inom något av områdena ekonomi eller finansiering.
  • Du har ett lösningsorienterat, strukturerat och självständigt arbetssätt.
  • Du har ett inre driv med en förmåga att hålla en hög aktivitetsnivå utifrån affärsmässig kommunikation via såväl tal som skrift.
  • Vidare är du en nyfiken, lyhörd och lösningsorienterad med ett dedikerat kundfokus samt ett intresse för bilar och finansiering.
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Sanna Stjernenfall Önskas ytterligare information kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sanna via mail eller telefon: 0723018511. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Arval is a founding member of the Element-Arval Global Alliance, the longest standing strategic alliance in the fleet management industry and the worldwide leader with 3 million vehicles in 50 countries. Within BNP Paribas, Arval belongs to the Retail Banking core activity.
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 28 mars (6 dagar kvar)