Erfarenhet från bilbranschen men vill arbeta inom ekonomi! Se hit!

Erfarenhet från bilbranschen men vill arbeta inom ekonomi! Se hit!

Dina arbetsuppgifter

Det händer mycket inom Arval både i Sverige och globalt vilket gör att vi nu behöver stärka upp vårt SMR-team med ytterligare en kollega placerad i Danderyd. Som SMR-Specialist kommer du att ansvara för granskning och godkännande av leverantörsfakturor från bland annat verkstäder. Vidare kommer du svara på inkommande frågor via mail och telefon samt vara delaktig och bidra med kunskap i olika projekt som vi driver parallellt. Vårt team består idag av fyra personer som handlägger cirka 100 ärenden per dag. Du får en viktig roll där du säkerställer att våra bilar är välfungerande och att våra kunder får snabb och professionell support.

Tjänsten är ett konsultuppdrag inledningsvis på 6 månader, med ambition om förlängning av konsultuppdraget för rätt person.

Din profil

För att matcha rollen ser vi gärna att du har teknisk bakgrund från fordonsbranschen, gärna från verkstadssidan eller bilhandeln. Har du annan erfarenhet från exempelvis leasing eller försäkringssidan har du en bra grund att stå på. Vi söker dig som är proaktiv och engagerad i dina arbetsuppgifter och som trivs i en roll där du har många kontaktytor såväl externt som internt. Du är van att hantera flera ärenden samtidigt och är en problemlösare som driver ditt eget och dina kollegors arbete framåt.Då Arval är ett internationellt företag är det mycket viktigt att du är helt flytande i både engelska och svenska. Låter det som att det är dig vi söker? Tveka inte att ansöka redan idag, vi ser fram emot din ansökan!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 14 maj 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arval AB är ett internationellt och spännande företag inom bil- och leasingbranschen som erbjuder företag opertionell- och fullserviceleasing. De har 6400 anställda i hela världen och deras Sverigekontor är i Danderyd där de sitter i fina lokaler nära Mörby centrum. Vi söker nu efter dig som vill arbeta i en meriterande tjänst som ekonomiassistent hos Arval som konsult via oss på Studentwork. Låter det som en utmaning för dig? Ansök gärna redan idag då vi tillämpar löpande urval. Vi ser fram emot din ansökan!