Backoffice medarbetare till leasingbolag

Backoffice medarbetare till leasingbolag

Dina arbetsuppgifter

I rollen som backofficemedarbetare kommer dina arbetsuppgifter kommer bestå av att sköta administrationen kring leasinglösningarna. Du kommer ha kontinuerlig kontakt via telefon och mail med kunder, leverantörer samt internt.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta i en serviceorienterad roll, gärna med inslag av administration, support och/eller ekonomi. Som person är du strukturerad, flexibel och utåtriktad. Det är meriterande om du har studerat vid universitet eller yrkeshögskola.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Elvira Johansson
Telefon 720 33 95 35
Område Danderyd
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 18 okt (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arval AB erbjuder företag en komplett leasinglösning för fordon. Till sitt kontor i Danderyd vill de nu stärka sitt team med en backofficemedarbetare på heltid med start omgående. Du kommer att bli anställd som konsult hos Studentwork inledningsvis 6 månader med möjlighet till förlängning eller överrekrytering.

Vi använder oss och löpande urval - välkommen med din ansökan redan idag