Acqusition Executive sökes till leasingbolag

Acqusition Executive sökes till leasingbolag

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Acquisition Executive kommer du arbeta nära Arvals Business Managers på säljavdelningen och dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av:
  • Ta en första kontakt med potentiella kunder
  • Boka möten och hantera inkommande förfrågningar
  • Genomföra kundmöten tillsammans med Business Managers
  • Skriva offerter, följa upp och avsluta affärer.
Tjänsten ger dig stora möjligheter att utveckla din kompetens och du får möjligheten att bli en del av en spännande bransch. Studentwork ansvarar för rekryteringsprocessen men du kommer att bli anställd direkt av Arval.

Din profil

Vi söker dig som är nyexaminerad från högskola/universitet inom ekonomi, finans, marknad eller motsvarande. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med försäljning eller kundservice av något slag. Vidare brinner du för kundrelationer, goda resultat och framgång tillsammans. Det förstås ett stort plus om du är intresserad och vill lära dig mer om bilbranschen. Vi tror att du har grundläggande kunskaper i Office-paketen och är flytande i svenska och engelska. För rollen läggs stor vikt vid personliga egenskaper. Vi ser fram emot din ansökan!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Ekonomi, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 maj 2019 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arval AB är ett internationellt och spännande företag inom bil- och leasingbranschen som erbjuder företag opertionell- och fullserviceleasing. De har 6400 anställda i hela världen och deras Sverigekontor är i Danderyd där de sitter i fina lokaler nära Mörby centrum. Arval söker nu dig som är redo för nya utmaningar som Acqusition Executive. Låter det som rätt tjänst för dig? Ansök gärna redan idag då vi tillämpar löpande urval!