Reparatörer till Roslagsbanan/Mörbydepån

Reparatörer till Roslagsbanan/Mörbydepån

Arriva är en av Europas ledande operatörer inom kollektivtrafiken. I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare, 900 bussar, 150 tåg och 90 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Året runt - dygnet runt - fram och tillbaka.
Arriva Sverige är en del av Europas största koncern för persontrafik - Deutsche Bahn. Det gör det möjligt för oss att kombinera det mindre företagets snabba anpassningsförmåga med stabiliteten och kunskapen hos det stora moderbolaget. Vi uppfattar oss som en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar. Det åstadkommer vi genom att alltid se möjligheterna till nya innovativa lösningar som får ännu fler människor att resa kollektivt.
Hoppas att du vill vara med på vår resa.

Vi söker nu en händig serviceinriktad reparatör till Mörbydepån. Är du en säkerhetsmedveten person som gillar att ge service och uppskattar att arbeta i team är det här arbetet perfekt för dig!

Din uppgift

Som reparatör underhåller och reparerar du X10p-vagnar enligt gällande föreskrifter och instruktioner. Du registrerar utfört underhåll i vårt underhållsdatasystem SAP/Maximo. Du ingår i ett team som tillsammans ansvarar för att leverera trafiksäkra vagnar ut i trafik. Arbetet utförs i två skift på våra depåer i Mörby och Stockhloms Östra och du kommer att var positionerad i Mörby och arbeta i två skift. Du kommer att få behörighet för att köra tåg inom depåområdet då viss rangering förekommer i arbetet.

Din bakgrund

Du har teknisk utbildning med elkunskaper som minst motsvarar treårigt gymnasium. Har du tidigare arbetat som reparatör av fordon är det en merit.

Datorvana är ett krav.

Personliga egenskaper

Säkerhet och service är grunden för vårt arbete och det är därför viktigt att du är noggrann och säkerhetsmedveten i allt du gör. Du har en god förmåga att arbeta självständigt likväl som i grupp. Du är serviceinriktad och ansvarstagande. För att komma i fråga för anställning måste du uppfylla de i transportstyrelsens föreskrifter uppställda krav på hälsotillstånd.

Ansökningsprocess

Då vår urvalsprocess sker löpande ser vi gärna att din ansökan är oss tillhanda så snart som möjligt, dock senast 2018-02-28. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför kvinnliga sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi ser fram emot din ansökan!

För mer information Kontakta Verkstadschef Johan Yberg tel:072 180 45 37 .

Fackliga företrädare är för Seko: Helena Wallin: Tel 073 4418496 och för ST: Klaus Bergman: Tel
Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan.
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Arriva Sverige AB
Hemsida http://www.arriva.se
Sista ansökningsdag 31 aug (14 dagar kvar)