Mekaniker/Felsökare till Arrivas depå i Mörby

Mekaniker/Felsökare till Arrivas depå i Mörby

Arriva är en av Europas ledande operatörer inom kollektivtrafiken. I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare, 900 bussar, 150 tåg och 90 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Året runt - dygnet runt - fram och tillbaka.
Arriva Sverige är en del av Europas största koncern för persontrafik - Deutsche Bahn. Det gör det möjligt för oss att kombinera det mindre företagets snabba anpassningsförmåga med stabiliteten och kunskapen hos det stora moderbolaget. Vi uppfattar oss som en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar. Det åstadkommer vi genom att alltid se möjligheterna till nya innovativa lösningar som får ännu fler människor att resa kollektivt.
Hoppas att du vill vara med på vår resa.

Vi söker nu en händig serviceinriktad mekaniker/felsökare till Mörbydepån. Är du en säkerhetsmedveten person som gillar att ge service och uppskattar att arbeta i team är det här arbetet perfekt för dig!

Din uppgift
Som mekaniker/felsökare underhåller och reparerar du X10p-vagnar enligt gällande föreskrifter och instruktioner. Du registrerar utfört underhåll i vårt underhållsdatasystem SAP/Maximo. Du ingår i ett team som tillsammans ansvarar för att leverera trafiksäkra vagnar ut i trafik. Arbetet utförs i två skift på våra depåer i Mörby och Stockhloms Östra och du kommer att var positionerad i Mörby och arbeta i två skift. Du kommer att få behörighet för att köra tåg inom depåområdet då viss rangering förekommer i arbetet.

Varför ska du arbeta hos oss?
Att arbeta på Arriva innebär att vara med och bidra till samhället. Du blir en del i att våra kunder kommer säkert och i tid till, jobb, skolor eller övriga aktiviteter. Arrivas vision är - Nöjd kund, Hela resan!

Som företag är Arriva under ständig utveckling och strävar efter att ligga tekniskt i framkant. Vi är ISO-certifierade och en seriös aktör på marknaden. På Arriva erbjuder vi goda utbildningsmöjligheter för dig som vill utvecklas i ditt arbete.

Din bakgrund
Du har teknisk utbildning med elkunskaper som minst motsvarar treårigt gymnasium. Har du tidigare arbetat som mekaniker/felsökare av fordon är det en merit.

Datorvana är ett krav.

Personliga egenskaper
Säkerhet och service är grunden för vårt arbete och det är därför viktigt att du är noggrann och säkerhetsmedveten i allt du gör. Du har en god förmåga att arbeta självständigt likväl som i grupp. Du är serviceinriktad och ansvarstagande. För att komma i fråga för anställning måste du uppfylla de i transportstyrelsens föreskrifter uppställda krav på hälsotillstånd.

Ansökningsprocess
Då vår urvalsprocess sker löpande ser vi gärna att din ansökan är oss tillhanda så snart som möjligt, dock senast 2018-08-31. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför kvinnliga sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi ser fram emot din ansökan!

För mer information Kontakta Verkstadschef Peeter Pakker på peeter.pakker@arriva.se

Fackliga företrädare är för Seko: Helena Wallin: Tel 073 4418496 och för ST: Klaus Bergman: 070 733 48 24

Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan.
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Arriva Sverige AB
Hemsida http://www.arriva.se
Sista ansökningsdag 31 aug (10 dagar kvar)