Farmaceut till Djursholm

Farmaceut till Djursholm

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!

Apoteksgruppen Djursholm
Apoteksgruppen Djursholm är ett familjärt apotek med högt engagemang och driv. För oss är det viktigt att skapa bra laganda, där alla bidrar med sina kunskaper för att vi ska nå våra gemensamma mål och det är en självklarhet att alla på apoteket hjälps åt för att lyckas. De flesta kunderna är stamkunder som uppskattar sitt personliga apotek, både öppettiderna och läget, men framförallt den härliga stämningen på apoteket. Vi letar efter dig som har stort intresse för hälsa och farmaci och som med engagemang och glädje vill vara med och utveckla apoteket.

Apoteket är placerat vid huvudgatan i Djursholms centrum med goda samarbeten med närliggande husläkarmottagningar.

Våra nuvarande öppettider är vardagar mellan kl 9.00 - 18.00 och lördagar 11.00-15.00. Söndagar har vi stängt.

Din roll som Farmaceut
Ditt viktigaste uppdrag som farmaceut hos oss är att hjälpa våra kunder till en god läkemedelsanvändning och hälsa. Arbetet är omväxlande och innefattar allt från rådgivning och försäljning av läkemedel, egenvårdsprodukter till att arbeta med lager, kampanjer, administration, kvalitet och utveckling. Du är legitimerad receptarie eller apotekare på jakt efter ett omväxlande arbete där din utpräglade servicekänsla värdesätts. Hos oss får du använda din farmaceutiska kompetens och omtanke för att göra skillnad för människors välmående – varje dag.

Du arbetar tillsammans med ett team som tar ansvar för apoteket och med stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass. Till er hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Hel- eller deltid kan diskuteras.

Vad erbjuder vi dig?
Apoteksgruppen kan erbjuda dig en dynamisk miljö i en framtidsbransch där vi agerar på Sverigemarknaden, men med internationella muskler. Vi är i början av en enormt spännande resa med starka och entusiastiska ägare samt intelligenta och kompetenta medarbetare på en konkurrensutsatt marknad. Det ska vara tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal som bl.a. ger extra sjuklön och föräldralön. För oss är det viktigt hur du mår och utöver en marknadsmässig lön ger vi därför ett årligt friskvårdsbidrag till alla anställda. Vi bryr oss på riktigt helt enkelt.

Din ansökan
Är du intresserad av tjänsten, så skicka din ansökan redan idag! Välkommen med din ansökan!

OBS! Ansökan mottages endast via Ansökan på denna sida och inte via mail. Urval till intervjuer sker löpande. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev.

Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig apotekschef Gina Wård på Gina.Ward@apoteksgruppen.se.
Mer info
Kontaktperson Gina Wård
Telefon 08-755 01 05
Område Danderyd
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicin & Farmaci
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.apoteksgruppen.se/
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela landet, och en del av den internationella apotekskedjan Euroapotheca, en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med 3 800 anställda på drygt 670 apotek. Vi är unika med att både ha egendrivna och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Vi är en apotekskedja där vårt engagemang för våra kunders hälsa förenar oss. Delar du vårt engagemang för hälsa och service? Välkommen att jobba med oss på Apoteksgruppen!