Redovisningsansvarig till expansivt anläggningsföretag i Danderyd

Redovisningsansvarig till expansivt anläggningsföretag i Danderyd

Vi söker en självgående redovisningsekonom som vill arbeta på ett medelstort mark- och anläggningsföretag, tjänsten är placerad på huvudkontoret i Danderyd.

Vi letar efter dig som är redo att ta ett helhetsansvar och är trygg i din roll som redovisningsekonom. Du kommer främst att arbeta med löpande bokföring, avstämningar och rapportering. Vidare innefattar dina uppgifter redovisning av moms och upprättande av olika prognoser och vinstberäkningar. Du kommer även att få vara delaktig effektivisering av rutiner och ser till att det dagliga arbetet löper på.

Detta är ett uppdrag inom vår konsultverksamhet som beräknas starta omgående och pågå i c:a 6 månader. Du blir tillsvidareanställd som konsult hos Andara med kollektivavtal och flera andra förmåner.

Kvalifikationer:

Du har en högskoleutbildning med inriktning mot redovisning, eller motsvarande samt flera års erfarenhet inom området. Det är meriterande med kunskap inom fastighetsekonomi och om du arbetat i affärssystemet Navision. Utöver detta behärskar du det svenska och engelska språket på en professionell yrkesnivå.

Lite mera om dig:
 • Du är van att arbeta med löpande bokföring, avstämningar och rapportering
 • Du är prestigelös och serviceminded.
 • Du har erfarenhet av att redovisa skatt, moms och sociala avgifter
 • Du gillar att förbättra rutiner och att effektivisera verksamheten
Du har lätt för att samarbeta i grupp och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet. För att lyckas i denna roll är du naturligtvis prestigelös och serviceminded.

Mer om tjänsten:
 • Tillsättning: så snart som möjligt
 • Kunden önskar anställa den inhyrda konsulten efter hyrtidens slut om båda parter så önskar
 • Omfattning: heltid
 • Placering: Danderyd
 • Uppdragstyp: minst 6 månaders inhyrning med möjlighet till förlängning
Vill du veta mera om tjänsten - vänligen ring eller mejla Svante Norin på tel 0708 - 571152 eller mejl svante.norin@andara.se

OBS OBS OBS: Vi tar inte emot ansökningar via mejl

För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.

Varmt välkommen med din ansökan!

Varför jobba med oss?
På Andara sätter vi våra medarbetares karriärmål i fokus och vårt mål är att bygga varaktiga relationer. Med ett långsiktigt engagemang bidrar vi till att skapa balans i arbetslivet, framför allt genom att lyssna på våra medarbetare, varandra och våra kunder.
 • AnställningsförmånerVi erbjuder marknadsmässiga löner och semesterersättning. Din anställning omfattas givetvis även av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvårdsbidrag.
 • Medryckande medarbetaraktiviteterVi är måna om att du ska känna dig delaktig. Därför anordnar vi regelbundet varierande och roliga aktiviteter för våra medarbetare.
 • Hos oss blir du sedd och hördVi finns alltid tillhands för att stötta, coacha och ge råd till dig som medarbetare. Vi jobbar flexibelt tillsammans med dig och håller tät kontakt för att du ska trivas och utvecklas på bästa sätt.
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Andara är specialiserade på konsultuthyrning och rekrytering till stora och medelstora företag i Stockholms Län. Vi är inriktade på personal inom Administration/Service, Ekonomi, HR/Lön, Marknad och IT.