Kundservicemedarbetare med fokus på reklamationer till Danderyd

Kundservicemedarbetare med fokus på reklamationer till Danderyd

Till vår kund med kontor i Danderyd söker vi en hjälpsam och flexibel kundservicemedarbetare till reklamationsavdelningen. Du kommer att arbeta i en bred administrativ roll där du har stor nytta av att ha arbetat både inom kundtjänst och på en ekonomiavdelning. Du kommer att ha massor av kontakt med kunder, återförsäljare och säljare.

Arbetsuppgifter

I rollen som kundservicemedarbetare kommer du att arbeta med reklamationer, klagomål och garantiärenden. Via telefon och e-mail kommer du att ha kontakt med företagets kunder, återförsäljare och säljare. Din uppgift är att på bästa sätt vända en missnöjd kund, utreda och besvara kundens klagomål eller hantera ett garantiärenden.

Du kommer även hantera fakturafrågor då många ärenden resulterar i en kreditering eller ett avdrag på kommande faktura.

I rollen ingår även att se över och löpande förbättra rutiner och processer.

Reklamationsgruppen är en del av företagets kundsupport och du kommer att arbeta nära ekonomiavdelningen och säljarna på företaget. Vår kund arbetar i affärssystemet SAP.

Vår kund sitter i stora och trevliga lokaler i Danderyd nära goda kommunikationer.

Kvalifikationer

Du ska ha erfarenhet av kundtjänst och reklamationer eller garantier. Det är också meriterande om du har kunskap om ekonomiska flöden och har arbetat på en ekonomiavdelning. Du har god kommunikativ förmåga i både skrift och tal.
  • Goda kunskaper i Office 365 (särskilt Excel) är ett krav
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav
  • Kunskap om affärssystemet SAP är meriterande
Personliga egenskaper

Du tycker om att arbeta strukturerat och du är van att hantera många ärenden samtidigt. Du är vidare analytisk och duktig på att prioritera. Du gillar ordning och reda. Du är serviceorienterad och gör alltid det lilla extra för att era kunder ska få de bästa tänkbara förutsättningarna. Sist men inte minst är du social, positiv och prestigelös.

Mer om tjänsten
  • Tillsättning: omgående
  • Omfattning: heltid
  • Placering: Danderyd
  • Uppdraget är ett konsultuppdrag på 1 år med möjlighet till förlängning och du kommer att bli anställd hos oss på Andara Group
Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på linda.gadd@andaragroup.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.

Varför jobba på Andara Professionals?

Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.

Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.

Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Linda Gadd
Telefon 0720199209
Område Danderyd
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 maj 2021 (2 dagar kvar)