Systemspecialist inom säkerhet till Aventra

Systemspecialist inom säkerhet till Aventra

Söker du intressanta säkerhetsrelaterade systemsupport uppgifter, där du kan utmana dig själv och ta ansvar? Är du självständig och noggrann med förmåga att lösa problem? Vill du arbeta i en bra och flexibel arbetsmiljö? Ifall du känner igen dig, så sök nu till Aventra som systemspecialist.

Information om uppdraget

Academic Work söker en Systemspecialist till Aventras expansion i Stockholm. Aventra har sitt huvudkontor i Esbo, Finland och växer nu på den svenska marknaden.

Aventra är ett mindre produktbolag som erbjuder systemlösningar för hantering av behörigheter och identiteter t.ex. automatiserade säkerhetslösningar, ID-kort och passerkontroller. Bolaget utmärks av flexibilitet och avspänd atmosfär med låg personalomsättning. I takt med att din kompetens av systemen ökar kommer du att utvecklas för att hantera alltmer mångsidiga uppgifter.

Aventra erbjuder dig:
 • Möjlighet att påverka ditt eget arbete och utveckla dina egna färdigheter (de stödjer t.ex. deltagande i kurser och certifieringar)
 • Omfattande orientering och stöd av erfarna kollegor
 • Flexibel arbetstid och semester
 • Utmärkt teamanda stöds av rekreationsdagar och andra personalförmåner
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Aventra.

Arbetsuppgifter

Rollen är mångsidig där du är med i kundprojektplanering, implementation och underhåll kring Aventra´s egenutvecklade lösningar. Största delen av deras kunder är företagskunder, men Aventra levererar likväl till olika organisationer och myndigheter. Arbetet görs till stor del via remote access, men du kommer också att vara on-site vid uppstart hos kunder.

Dina primära uppgifter är att konfigurera, installera, testa, underhålla och dokumentera informationssystem och servrar. Du kommer även att utföra underhållsuppgifter för att hjälpa kunder med potentiella problem och delta i systemutbildningen. Dessutom kan du arbeta för att stödja försäljningen och delta i utarbetandet av anbud och bedöma mängden arbete.

Vi söker dig som

Vi letar efter en person som är självständig, systematiskt och noggrann i sina uppgifter. Du kan ge ett sakligt och professionellt intryck av dig själv när du arbetar med kunder.

Vi önskar av dig:
 • Erfarenhet av teknisk kundsupport
 • Microsoft Windows operativsystems kunnande kring arbetsstationer och servrar (installation och uppehåll)
 • Kunnande i SQL-databaser och Active Directory
 • Passande utbildning till arbetsuppgifterna i IT-branschen (tekniker, IT-tradenom, ITC-datanom eller IT-ingenjör)
 • Flytande språkfärdigheter i svenska och engelska
Till fördelar räknas:
 • Moderbolaget är i Finland så kunskaper i finska är meriterande
 • Förståelse kring virtualisering och molntjänster
 • Kunskaper i säkerhetssystem, kryptografi, produktutveckling och programmeringsgrunderna
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Stockholm, Danderyd (kontorsflytt inom snar framtid)
 • Kontaktuppgifter: Daniel Klasson +46 8 562 467 70
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Aventras önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aventra är en mångsidig specialist inom identitetshantering och automatisering av behörighetsprocesser. Vår passion är att hitta funktionella och kostnadseffektiva lösningar för våra kunder från design till implementering. Snabbhet och smidighet är några av våra styrkor. Företaget grundades 2004 i Esbo Finland och har nu mer än ett dussin medarbetare, nästan alla deltar i produktutveckling och kundprojekt. Aventras kompetens reflekteras i bolagets solvens och bolaget har högsta kreditvärdering. Gott rykte för framgångsrikt genomförande av projekt har möjliggjort starkt engagemang för produktutveckling, samtidigt som företaget växer stadigt och expanderar sin verksamhet, särskilt i Sverige. Läs mer om Aventra på: https://www.aventra.fi/framsida. Du hittar också Aventra på LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/aventra-oy/