Administratör av resebokningar till Toptracer

Administratör av resebokningar till Toptracer

Toptracer fortsätter växa och behöver extra stöttning med administration av resebokningar till teamet. Här får du chansen att arbeta i ett härligt och energirikt team i en varierande roll där ingen dag är den andra lik.

Information om uppdraget

Academic Work söker en Administratör för resebokningar till Toptracer.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Toptracer. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 3 månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Administratör kommer du främst arbeta med att administrera resor till, från och inom USA. Toptracer kommer under året att ha ett team på resande fot i USA, och behöver nu en person som hjälper till med att administrera detta. Du kan även komma att administrera upp till 15 resor per vecka samt assistera med andra administrativa arbetsuppgifter relaterade till leverans av Toptracers produkter.

Du kommer exempelvis att:
 • Boka resor till framförallt USA samt boka hyrbilar och hotell
 • Administrera logistiken av deras tekniska utrustning till och från evenemang
Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av administration
 • Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska då du kommer att använda båda språken i ditt vardagliga arbete
 • Har god datavana och bekväm i att arbeta i främst Excel
Det är meriterande om du:
 • Har erfarenhet som administratör, receptionist eller assistent där du haft resebokningar som en del av dina arbetsuppgifter
 • Har ett golfintresse
Tjänsten passar dig som är initiativtagande och är strukturerad i ditt arbete. Vi ser även att du har en god kommunikativ förmåga i båda tal och skrift då du dagligen kommer ha både interna och externa kontakter via både telefon och mail.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: heltid, kontorstider
 • Placering: Danderyd
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Toptracer önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Toptracer är ett världsomspännande företag med golf i blodet. Kontoret i Sverige har sin egen inriktning och har tagit fram en teknik som ursprungligen utvecklades för att spåra flygningen av en golfboll och sedan lägga till grafik. Världens ledande TV-nätverk har sedan blivit en stor kund och använder tekniken i sändningen av stora golfevenemang runt om i världen. Några exempel är The Open Championship, PGA Championship, US Open och Ryder Cup för att ge tittarna en rikare TV-upplevelse.