Servicerådgivare till Danderyd sökes!

Servicerådgivare till Danderyd sökes!

Dina arbetsuppgifter

Har du ett intresse för motorbranschen och tycker om att arbeta med människor? Har du tidigare arbetat inom fordonsbranschen och är intresserad av att ta nästa steg i din karriär? Vill du jobba hos en attraktiv arbetsgivare inom bilbranschen? Då har vi jobbet för dig!

Just nu söker vi en servicerådgivare till vår kund i Danderyd. I din roll kommer du ta emot företagets kunder, boka in dem för service eller reparation, ta emot och lämna ut bilar samt fakturera kunderna.

Detta är en heltidstjänst där du arbetar kl:08.00 - 17.00, måndag till fredag. Uppdraget är en rekrytering vilket innebär att du blir direktanställd hos vår kund om du får tjänsten.

Din profil

Vi söker dig som:
  • Har arbetat med likande arbetsuppgifter tidigare
  • Har B-körkort
  • Hanterar svenska språket obehindrat i tal och skrift då det används i det dagliga arbetet
  • Du har erfarenhet av att arbeta i systemet Automaster och/eller CABAS.
Som person ser vi att du alltid sätter kunden i fokus och är serviceinriktad. Du är även hjälpsam och trivs att jobba i team. Det kommer ingå mycket administrativa arbetsuppgifter i din roll som servicerådgivare och därför krävs det att du är noggrann och ansvarsfull i ditt sätt att arbeta. Utöver det ser vi att du har ett stort intresse för bilar.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Louise Jonsson på telefon 070-845 99 04 eller louise.jonsson@2Complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Louise Jonsson
Telefon 070 845 99 04
Område Danderyd
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjun.