Projektledare/ administratör sökes till spännande tjänst

Projektledare/ administratör sökes till spännande tjänst

Dina arbetsuppgifter

Är du en driven projektledare som söker nya utmaningar? Brinner du för att vara spindeln i nätet och har ett arbete med hög variation? Då har vi möjligheten för dig.

Vår kund söker en projektledare inom programverksamhet till en av deras avdelningar. I rollen kommer du att hantera konferenser, program och utbildningsplanering tillsammans med programadministratör. Du arbetar efter fastställd budget och planerar och genomför ovan projekt självständigt. Du är även delaktig i att bemanna kontoret och ge service till organisatör och deltagare samt aktivt arbeta för att driva process- och rutinförbättring.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande roller, förslagsvis inom event, konferens eller utbildningsväsendet. Du har hög systemkunskap och det är meriterande med erfarenhet inom CRM-systemet Lime. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Som person vill vi att du är noggrann, strukturerad och ödmjuk. Du motiveras av att utveckla både din egen kunskap samt rutiner/processer. För dig är det självklart att självständigt driva ditt arbete framåt och agera professionellt i alla situationer. Detta är en arbetsplats som präglas av samarbete och det är viktigt att även du är prestigelös och kan hugga i där det behövs.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 dec 2019 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information ges längre fram i processen.