Förtroendeskapande Säljare/Kundansvarig till vår kund inom brandsäkerhet

Förtroendeskapande Säljare/Kundansvarig till vår kund inom brandsäkerhet

Dina arbetsuppgifter

Vår kund erbjuder helhetslösningar inom förebyggande brandskydd och söker nu en Säljare/Kundansvarig till kontoret i Stockholm. I din tjänst kontaktar du bostadsrättsföreningar och fastighetsskötare för att erbjuda brandskyddsbesiktningar och underhåll av brandskydd. Kontakten med kund sker över telefon men du kan även ha en viss del kundbesök. I rollen har du stort fokus på att skapa förtroende hos kunden för att bygga långsiktiga kundrelationer. Du börjar din tid på företaget med en grundlig branschutbildning så att du har alla förutsättningar att lyckas i ditt arbete. Företaget växer och det finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget.

Kontoret är placerat i Danderyd och arbetstiderna är 08:00-17:00 måndag till fredag. Detta är en rekrytering då du blir anställd direkt av vår kund. Du rapporterar direkt till VD.

Din profil

Vi söker dig som har arbetat som säljare, gärna via telefon, i minst 2 år. Det är meriterande om du har arbetat som säljare inom brandskydd, larm eller försäkringar. Som person har du ett starkt driv och har viljan att utvecklas i din roll som säljare. Du är bra på att kommunicera och skapa förtroende med kunden. Du lägger stor vikt vid kvalité i din försäljning och strävar alltid efter att leverera den bästa lösningen för dina kunder. Vi ser även att du är framåt, social och bra på att samarbeta med andra.

Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Körkort är ett krav.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller siri@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Sökord: Säljare, Säljare inom brandskydd, Larmsäljare, Innesäljare, Kundansvarig
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 nov 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund erbjuder helhetslösningar inom förebyggande brandskydd och arbetar bland annat med brandskyddsbesiktningar, utbildningar, installationer och underhåll av brandskydd.
Mer information ges vid intervjun.