Är du vår nästa juniora mekaniker?

Är du vår nästa juniora mekaniker?

Dina arbetsuppgifter

Har du tidigare arbetat som mekaniker och är intresserad av att ta ett nytt steg i din karriär? Har du ett stort intresse för teknik och bilar? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker just nu en junior bilmekaniker till vår kunds fräscha anläggning i Danderyd. Din roll kommer innebära att uppdatera bilarnas tekniska delar och se till att de fungerar som de ska. Vår kund arbetar med några av marknadens starkaste varumärken och fokuserar ständigt på att utvecklas.

Dina arbetstider är kl.07.00-16.00, måndag till fredag.

Din profil

Vi söker dig som har en fordonsteknisk utbildning och har en god teknisk förståelse. Utöver det är det ett krav att du har en god datavana och B-körkort. Du ska även vara flytande både i det svenska och engelska språket då du dagligen behöver kommunicera i båda språken.

Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare

Som person ser vi att du är serviceinriktad och engagerad och du är alltid mån om att göra ditt bästa. Du är noggrann och ansvarsfull och tycker det är kul med nya utmaningar. Vi ser även att du har lätt att arbeta i grupp och förstår vikten av kundservice och kundvård.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Louise Jonsson på telefon 070 - 845 99 04 eller louise.jonsson@2complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Louise Jonsson
Telefon 070 845 99 04
Område Danderyd
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi berättar mer om kunden under en eventuell intervju.