TVH Nordic söker resande SÄLJARE.

TVH Nordic söker resande SÄLJARE.

SHur ser din arbetsdag ut?
om säljare på TVH Nordic utgår du från ditt kontor på hemorten och planerar och strukturerar din arbetsdag under eget ansvar. Dina kunder är alla som äger en truck, lift eller annat eldrivet fordon.
Du vårdar och utvecklar befintliga kundrelationer genom att vara serviceinriktad och resultatinriktad. Detta i kombination med initiativkraft och målmedvetenhet gör att du också skapar nya lönsamma kundrelationer.
Du ansvarar över behovsanalys, kalkyl, order och uppföljning och samarbetar nära våra innesäljare och säljkollegor för att erbjuda den bästa lösningen för varje kund. Större delen av din arbetstid spenderar du ute hos befintliga och framtida kunder.

Vem trivs här?
Du trivs med mycket frihet under ansvar och är trygg i beslut och kundmöten. Du lyckas och utvecklas tack vare mycket god förmåga att driva ditt uppdrag emot tydligt uppsatta mål utan närgången styrning. Kunderna väljer dig och TVH Nordic eftersom du är serviceinriktad, påläst och konsultativ. Tack vare att du är kompetent och har lätt för att knyta kontakter präglas din arbetsdag av gott samarbete såväl internt som externt. Din erfarenhet och kunskap gör dig säker i att presentera kundfördelarna i våra lösningar. Du som lockas av möjligheten att utvecklas och göra karriär inom ett starkt bolag tack vare din drivkraft kommer att trivas här.

Vi vill att du:
  • Har erfarenhet av teknisk försäljning.
  • Är van att använda dator i arbetet.
  • Behärskar engelska i tal och skrift.
  • Är serviceinriktad
Vi erbjuder:
  • Intressanta arbetsuppgifter.
  • En miljö där frihet ges och egna initiativ värderas högt.
  • En tjänst i internationell miljö.
  • Utvecklingsmöjlighet i ett tillväxtföretag.

Läs mer och ansök på tvh.se. Vid frågor är du välkommen att ringa Hans-Olov Blom, VD. Tel: 070-5334159
Urval sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Hans-Olov Blom
Telefon 070-53 34 159
Email Mejla Hans-Olov Blom
Område Dals-Ed
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tvh.com/sv-se
Sista ansökningsdag 7 feb 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TVH Nordic AB säljer reservdelar och tillbehör tilltruckar, liftar och eldrivna fordon. Vi är 30 medarbetare och har huvudkontor i Ed. Vi ingår i världens största koncern inom detta område: TVHGroup, Belgien. TVH är ett expanderade företag i Sverige med en omsättning på 103 MSEK.
TVH Nordics huvudkontor är beläget i Dals-Eds kommun